SANUR Hotel Sanur Beach 4*

Položaj: Sanur Beach se nalazi direktno na peščanoj plaži malog i slikovitog ribarskog sela.

Opremljenost: 428 hotelskih soba raspoređeno je u višespratne objekte. Kompleks raspolaže sa 2 bazena (peškiri, suncobrani i ležaljke su uračunate), 3 restorana sa indonežanskom, italijanskom i internacionalnom kuhinjom, grilom „Tirta“ sa plodovima mora na plaži i prvim južnoameričkim restoranom Balis. „Peper’s Bar“, Bamboo Beach Bar“, „Kid- Klub“ sa igralištem za decu i babysitter servisom (na upit), spa centar „Odiseus“, salon lepote, šoping pasaž, servis za pranje veša i doktorska služba zaokružuju ponudu hotela.

Sobe: Superior sobe imaju tuš/WC, fen, telefon, sat. TV, klimu, mini bar, sef, aparat za kafu/čaj i balkon. Nije moguć smeštaj 3 osobe. Deluxe sobe sa pogledom na baštu su nešto veće i nalaze se bliže bazenu i plaži. Deluxe sobe sa pogledom na more su isto opremljene kao i Deluxe Gartenblick sobe I imaju pogled na more.

Ishrana: Američki doručak na bazi švedskog stola. Polupansion uključuje dodatno i večeru, naizmenično a-la-carte ili švedski sto. Kod večere važi koncept „dine around“, što podrazumeva predjelo, glavno jelo i dezert u jednom od hotelskih restorana po vašem izboru. Za All Inclusive pogledati opis desno.

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Fitnes centar, stoni tenis i šah u vrtu.

Uz doplatu: Badminton, 2 teniska terena sa tvrdom podlogom (sa reflektorima), iznajmljivanje bicikla, centar sa vodenim sportovima, škola ronjenja i surfovanja, parasailing, jet ski i pedalina. Spa tertmani u privatnom Open Air Garten poviljonu i u spa vili.

Extra: Za sve goste uključeno svakodnevno sat vremena tenisa (reketi i loptice uz doplatu) od 7-18 časova. Kod minimalnog boravka od 28 uzastopnih noćenja dobijate dodatno jednu 30-minutnu masažu po osobi.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.