SANUR Kamuela Villas & Suites Sanur 5*

Položaj: Smešten je u mirnom delu Sanura, i plaža je udaljena oko 10 minuta hoda. Prodavnice i restorani nalaze se u neposrednoj blizini. Međunarodni aerodrom Denpasar udaljen je oko 17 km.

Hotel: Ovaj mali kompleks je utočište mira. Ima dvospratnu glavnu zgradu i baštu u kojoj se prostiru vile. Osveženje pruža glavni bazen kompleksa u kome se nalazi i „Caramel Restaurant“. Wi-Fi je dostupan u celom prostoru.

Sobe: 19
Suite Room: oko 90 m2, ima dnevni boravak, TV, mini-bar, kupatilo sa kadom i tuš kabinom, fen za kosu, aparat za kafu/čaj, CD plejer, balkon.
One Bedroom Villa: oko 180 m2, prostrana vila sadrži modernu kuhinju i trpezariju, kao i privatni bazen, TV, mini-bar, kupatilo sa kadom i tuš kabinom, fen za kosu, aparat za kafu/čaj, CD plejer, balkon. Kuhinje su opremljene frižiderima, šporetima, mikrotalasnim rernama (na zahtev), tosterom i priborom za pravljenje čaja.
Two Bedroom Villa: oko 300 m2, kao One Bedroom Villa samo sa dve spavaće sobe.
Three Bedroom Villa: oko 430 m2, kao One Bedroom Villa samo sa tri spavaće sobe.

Ishrana: Bogat švedski sto za doručak uračunat. Uz polupansion uračunata je dodatno večera. Dok je uz rezervisan pun pansion uključen i ručak.

Wellness: Uz doplatu: „Lomi Lomi Spa“ nudi masaže i različite tretmane tela i lepote, manikir, pedikir i pilinge za telo.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.