LANGKAWI Berjaya Resort - TRAVEL BOUTIQUE

LAST MINUTE MALDIVI U AVGUSTU
〈 Klikni za detalje 〉

LANGKAWI Berjaya Resort 4*

Lokacija: ovaj veliki resort se nalazi na zapadnoj obali ostrva Langkawi, u zalivu Burau. Na samo nekoliko minuta vožnje doalzi se do prodavnica, restorana i klubova. U blizini se nalaze impozantni „Seven Wells Waterfall”, jedna od prirodnih atrakcija Langkavija. Na samo 10 minuta je Oriental Village odakle se žičarom uspinje do planinskog vrha gde se možete prošetati “Nebeskim mostom”.

Hotel: Hotel se sastoji od kućica za odmor usred tropske prašume. Jednospratne i dvospratne kućice su izgrađene u malajskom stilu i rasprostranjene po ovom velikom “family friendly” hotelskom kompleksu. Hotel ima veliki bazen, bazen za decu, đakuzi i pool bar. Resort ima 8 restorana i barova sa različitim lokalnim i internacionalnim specijalitetima. Pošto je komplesk veliki, na poziv se organizuje prevoz od kućica do restorana, bazena, plaže, itd.

Sobe: Rainforest Chalets (oko 32 metara kvadratnih) su renovirane u ukusno opremljene. Imaju kupatilo, tuš, wc, fen za kosu, telefon, TV, klima uređaj, apparat za  čaj i kafu, sef, balkon ili terasa sa pogledom na prašumu. Rainforest Chalets sa parcijalnim pogledom na more su isto opremljene, samo okrenute moru.  Rainforest Studios (oko 65 metara kvadratnih) imaju kadu i deo za sedenje na terasi, gledaju na prašumu. Premier Chalets (oko 56 metara) izgrađene su pored mora, luksuznije, opremljene kao i ostale jedinice, samo prostranije i sa terasom ka moru. Water Premier Chalets su izgrađene na stubovima na vodi i nude veličanstven pogled na more. Gosti Premier i Water Premier Chalets imaju obroke u restoranu na plaži (ne u glavnom restoranu).

Sport & Fitness: fitness centar, odbojka, uz doplatu: spa tretmani, 2 teniska terena, skijanje na vodi, surfovanje na vetru, golf.

Medeni mesec: gosti na medenom mesecu dobijaju korpu s voćem, čokolade, manje poklone i upgrade u kategoriju sobe (u odnosu na raspoloživost).

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti