LANGKAWI Berjaya Resort 5*

Položaj: ovaj veliki resort se nalazi na zapadnoj obali ostrva Langkawi, u zalivu Burau. Na samo nekoliko minuta vožnje doalzi se do prodavnica, restorana i klubova. U blizini se nalaze impozantni „Seven Wells Waterfall”, jedna od prirodnih atrakcija Langkavija. Na samo 10 minuta je Oriental Village odakle se žičarom uspinje do planinskog vrha gde se možete prošetati “Nebeskim mostom”.

Hotel: Prostran kompleks u vidu tzv. chalet kuća, okružen tropskom kišnom šumom. Jednospratne i dvospratne kuće napravljene su u malajskom stilu i prostiru se na velikom hotelskom kompleksu više srednje klase. Panoramski pogled na zaliv sa velikog bazena sa terasom za ležanje, odvojenim dečjim bazenom, đakuzijem i barom na bazenu. Ležaljke, peškiri i suncobrani na bazenu i na plaži. U sklopu kompleksa je 8 restorana i barova. Restoran u moru na izdignutim stubovima, pored tajlandskih jela nudi i bajkovit pogled na okolno more. U restoranu „Oriental Pearl” služe se, između ostalog, japanska jela. Zbog delimično velike udaljenosti između kuća i glavne zgrade, na raspolaganju je redovan mini-bus prevoz (besplatno). Perionica, prodavnica suvenira, igralište za decu, kids-club i biznis centar takođe na raspolaganju. Wi-Fi u celom kompleksu.

Sobe: 412
Rainforest Chalet: oko 32 m², moderno opremljene, tuš/WC, fen, TV, telefon, radio, klima, sef, mini bar, aparat za kafu/čaj. Balkon sa pogledom na vrt.
Rainforest Studio: oko 64 m², kao Rainforest Chalet, znatno prostranije. Dodatno sa prostorom za dnevni boravak.
Family Chalet: oko 65 m², kao Rainforest Chalet, dodatno sa drugom spavaćom sobom.
Premier Chalets on Land: oko 56 m², kao Rainforest Chalet, kupatilo sa kadom.
Premier Chalet on Water: oko 56 m², kao Premier Chalet on Land, na stubovima direktno iznad vode, sa predivnim pogledom na more.

Ishrana: Bogat švedski sto za doručak u „Dayang Café“ (Rainforest Chalet, Rainforest Studio, Family Chalet) uračunat. Uz rezervaciju Premier Chalets bogat švedski sto za doručak u restoranu na plaži uračunat. Uz polupansion odn. pun pansion ručak odn. večera kao švedski sto ili fiksni meni u „Dayang Café“ uračunati. Prilikom korišćenja drugih restorana (neophodna rezervacija) obračunaće se delimična vrednost polupansiona odn. punog pansiona.

Sport: Uračunato: fitnes centar. Uz doplatu: tenis, surfovanje na vetru, jedrenje, skijanje na vodi, jet-ski, kanu, ronjenje, najam bicikala.

Wellness: „Ayura Spa“ obećava opuštanje za telo i dušu na najvišem nivou sa brojnim tretmanima, uključujući i tretmane lepote (uz doplatu).

More Inclusive: Gosti soba Rainforest Chalets, Rainforest Studios i Family Chalets doručkuju u restoranu na plaži, važi od 12 uzastopnih noćenja.

Medeni mesec: Putnici na medenom mesecu dobijaju prelazak u narednu višu kategoriju (prema raspoloživosti prilikom dolaska u hotel) i dekorisanu sobu.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.