LANGKAWI The Ritz-Carlton Langkawi - TRAVEL BOUTIQUE

MALDIVI U NOVEMBRU JOŠ SAMO 2 MESTA
〈 Klikni za detalje 〉

LANGKAWI The Ritz-Carlton Langkawi 6*

Položaj: Na jugozapadu, na 400 metara dugačkoj privatnoj peščanoj plaži, okružen kišnom šumom. Aerodrom: Langkawi, oko 7 km.

Hotel: U jesen 2017. novootvoreni luksuzni rizort, građen u stilu tradicionalnog sela Kampong, skladno se uklapa u okolni pejzaž džungle. Za opuštanje tu je bazen (oko 400 m²) direktno na plaži, kao i infinity bazen (oko 450 m²) za odrasle. Hotel sadrži moderan restoran „Langkawi Kitchen“, restoran na plaži „The Beach Grill“, „Horizon Bar“ (od 16 godina), „Ritz Carlton Spa“ kao i „Ritz Kid’s Club“ sa bazenom za decu. Wi-Fi u celom kompleksu.

Sobe: 90
Rainforest Deluxe: oko 75-85 m², prostor za dnevni boravak, prostor za jelo/spavanje, kupatilo, odvojen tuš, WC, fen, telefon, TV, sef, mini bar, aparat za kafu/čaj, klima. Balkon sa pogledom na kišnu šumu.
Rainforest Junior Suite: oko 100 m², dodatno sa trpezarijom i velikom terasom.
Rainforest Villa: oko 200 m², pojedinačne vile na obodu džungle, sa velikom terasom za sunčanje i privatnim bazenom (oko 19,5 m²).

Ishrana: Bogat švedski sto za doručak u restoranu „Langkawi Kitchen“ uračunat. Uz polupansion dodatno ručak ili večera u „Langkawi Kitchen” ili „Beach Grill“ – fiksni meni uračunat. Uz pun pasnion ručak i večera – fiksni meni uračunat.

Sport: Uračunato: fitnes centar, joga, pilates, sauna, parno kupatilo.

Wellness: Spa paviljoni „Ritz Carlton Spa“ plutaju iznad vode. Opustite telo, um i dušu na najvišem nivou.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti