KUALA LUMPUR Mandarin Oriental 5+*

Lokacija: U centralnom delu, pored Petronas kula bliznakinja, 30 minuta vožnje od aerodroma.

Hotel: Nagrađivani hotel, elegantan i luksuzan, pruža impresivan pogled na panoramu Kuala Lumpura ili na prelepi centralni park. Hotel ima 6 restorana u kojima se nude interancionalni specijaliteti vrhunskih šefova i više barova u kojima se služe vrhunska vina i kokteli. Ne propustite da probate domaće konditorske i pekarske proizvode u „The Mandarin Cake Shop“, kao i infinity style pool sa pogledom na park. Hotel ima spa i fitness centar, teniski teren i teren za skvoš.

Sobe: 643
Deluxe City View soba: oko36-40 m2, dvokrevetna, pogled na grad, tuš i kada, toalet, ogrtač i papuče, fen za kosu, klima uređaj besplatno, minibar, sef, daska za peglanje, pegla, TV, priključna stanica za iPod , Telefon, aparat za kafu/čaj.
Twin Towers View soba: oko36-40 m2, dvokrevetna, pogled na grad, tuš i kada, toalet, ogrtač i papuče, fen za kosu, klima uređaj besplatno, minibar, sef, daska za peglanje, pegla, TV, priključna stanica za iPod , Telefon, aparat za kafu/čaj.
Deluxe Park View soba: oko 36-40 m2, dvokrevetna, park strana, tuš i kada, toalet, ogrtač i papuče, fen za kosu, klima uređaj besplatno, minibar, sef, daska za peglanje, pegla, TV, priključna stanica za iPod, telefon, aparat za kafu/čaj.
Club City View soba: oko 36-40 m2, dvokrevetna, pogled na grad, tuš i kada, toalet, ogrtač I papuče, fen za kosu, klima uređaj besplatno, minibar, sef, daska za peglanje, pegla, TV, priključna stanica za iPod , Telefon, aparat za kafu/čaj, pristup klupskom salonu, popodnevne užine.
Club Park View soba: oko 36-40 m2, dvokrevetna, park strana, tuš i kada, toalet, ogrtač i papuče, fen za kosu, klima uređaj besplatno, minibar, sef, daska za peglanje, pegla, TV, priključna stanica za iPod, telefon, aparat za kafu/čaj, pristup klupskom salonu, popodnevne užine.

Ishrana: Bogat švedski sto za doručak.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.