LANGKAWI The Datai 6*

Lokacija: Idilični prirodno okruženje Datai Bay sa luksuznim spa centrum u dostojanstvenom, mirnom ambijentu. Uživajte u odličnoj, personalizovanoj usluzi uz odmor i opuštanje na najvišem nivou.

Hotel: Ovaj luksuzni hotel se nalazi na severozapadu ostrva udaljen oko 1.5 km od duge živopisne plaže Datai Bay. Izuzetna arhitektura skladno se uklapa u tropskoj vegetaciji. Resort se sastoji od centralne zgrade hotela i samostojećih vila. Hotel ima dva bazena sa ležaljkama i suncobranima, fitnes i spa-centar za opuštanje. Resort nudi 4 restorana, bar na plaži i lobi salon, butik i biblioteku sa pristupom internetu. Aerodrom je udaljen oko 20 km.

Sobe: 124 soba i apartmana, delimično u krilu glavne zgrade, a delimično kao samostojeće vile usred tropske prašume. Izgrađene u tradicionalnom stilu, sobe i apartmani nude krevet king size ili dva odvojena kreveta, prostrano kupatilo, odvojen tuš, bademantil, fen, TV (ravan ekran), telefon, WiFi (besplatno), DVD player, mini-barom (bezalkoholna pića besplatno), sef, ventilator, klima i balkon ili terasa sa garniturom za sedenje.
Canopy Deluxe (44) oko 62 kvm: U jednom od krila glavne zgrade, ima dnevni i spavaći deo i balkon. sa dnevna / spavaća oblast, DAIBED i balkon.
Rainforest Villa (35) oko 93 m² (uključujući terasu): Na padini, u prašumi sa posebnom trpezarijom, BOSE stereo sistemom, veliki dnevni krevet, privatno terasa sa garniturom za sedenje.
Rainforest Pool Villa (5) oko 120 kvadratnih metara (uključujući terasu): Kako Rainforest Villa, sa privatnim bazenom / đakuzijem.
One Bedroom Beach Villa (13) oko 218 kvadratnih metara (uključujući terasu): Kako Rainforest Pool Villa, nalazi se u neposrednoj blizini plaže, a sa zasebnim dnevnim i spavaćim boravkom, spoljnim tušem i terasom, bazen (12 metara kvadratnih).

Ishrana: Restoran “Pavilion” služi tajlandsku kuhinju. Restoran “Gulai House” služi tradicionalna jela, malajske i indijske specijalitete. Doručak se služi u “Dining Room”. “Beach Club” služi lagana jela za ručak i večeru. Lobbi Lounge služi koktele i grickalice.

Spa & Wellness: The Datai spa centar se uklapa savršeno u prašumu. Između ostalih, tu su Datai masaža, Balinežanska masaža i topla masaža kamenjem. 4 odvojena spa paviljona nude prostor za nekoliko tretmana. Uz doplatu: tretmani, masaže i tretmane.

Sport i rekreacija: Fitness centar, ronjenje, jedrenje na dasci, kajaci, planinski bicikli i 2 teniska terena u blizini. Uz doplata: šetnja kroz džunglu sa vodičem, izleti brodom.

Napomena: Električni automobile su na raspolaganju gostima.

Popust za porodice: 50% popusta na cenu smeštaja, uključujući doručak do 2 dece do 16 godina u sopstvenoj Canopy Deluxe ili Rainforest Villla i 50% popusta na obroke (dječji meni) u pratnji roditelja. Ne može da se kombinuje sa drugim štednje ponudama.

Medeni mesec: Upgrade na višu kategorizaciju sobe, flaša šampanjca, cveće, voće i čokolade, od 3 noći minimalni boravak u periodu 1.11.-23.12 8.1.-31.1 .. i 1.3.-30.4. (Upgrade – u zavisnosti od dostupnosti).

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.