PUNTA CANA Barcelo Bavaro Beach 4+*

Položaj: Kokosovim palmama okruženi resort, renomirane hotelske grupacije Barceló, nalazi se direktno na Playa Bávaro čarobnoj plaži sa finim peskom. Do aerodroma Punta Cana stiže za oko 20 minuta.

Opremljenost: Popularno i renovirano odmaralište pripada prostranom i kvalitetnom Barceló kompleksu. Hotel raspolaže sa ukupno 391 sobom koje su raspoređene u trospratnim objektima na prostranom tropskom vrtu. U sadržaj hotela ubrajaju se sala za dočak sa recepcijom, internet priključkom (uz doplatu) i lobi barom. Optimalne preduslove za opuštene sate pod karipskim suncem nudi lepo uređeni deo sa bazenima u koji spadaju i Swim up bar, integrisani whirlpool i velika terasa za sunčanje (peškiri i ležaljke su i na plaži uključeni). Još jedan deo sa bazenima nalazi se u hotelskom delu Bávaro Palace Deluxe u blizini plaže. U izvrsnim gastronomskim specijalitetima možete uživati u glavnom restoranu sa uslugom i u formi švedskog stola i u dva a-lacarte restorana sa specijalitetima iz celog sveta tako i mediteranskom kuhinjom. U ponudi vam su još i Clubhouse u hotelu Bávaro Palace Deluxe sa dva restorana na bazi švedskog stola, Steak house i restoran sa delikatnim ribljim specijalitetima kao i razni barovi. Celokupni kompleks u ponudi ima još a-la-carte restorana (uz doplatu), razne barove, jednu dikoteku, sportski bar i kazino. Pod ostali sadržaj i servisne ponude ubrajaju se fitnes centar, šoping centar i medicinska služba. Shuttle servis prevozi kroz resort i dovešće vas udobno do svake tačke u kompleksu.

Sobe: Prijatno i elegantno uređene Superior sobe imaju kadu/tuš, WC, fen, bede mantil, kozmetičko ogledalo, ventilator na plafonu, klimu, sef, kuvalo za kafu/čaj, mini bar, telefon, sat. TV, peglu i dasku za peglanje, WLAN (uz doplatu) i balkon ili terasu. One su i sa Meerblick (pogled na more) na raspolaganju. Suite Oceanfront Club Premium raspolažu dodatno sa jednim dnevnim boravkom, LCD sat. TV, još jedno kupatilo i svi suit-ovi imaju čaroban pogled na Karipsko more. Takođe se mogu koristiti pogodnosti kluba Premium kao npr.: rani check in i kasni check out (po raspoloživosti), WLAN je uključen u Club Premium lounge-u, doručak u restoranu koji koriste samo gosti kluba Premium i lični concierge servis.

Ishrana: All Inclusive.

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: 7 teniskih terena sa reflektorima, windsurfing, pedalina, kajak, snorkling, vaterpolo, stoni tenis, košarka, bejzbol, odbojka, fitness centar, aerobik, mini golf, pikado.

Uz doplatu: Masaže i tretmani u Barceló USpa, golf teren sa 18 rupa, motorizovani sportovi na vodi, kursevi surfinga, ronjenje (PADI), pecanje na pučini, jahanje.

Napomena: Minimalna starost 18 god.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.