PUNTA CANA Secrets Royal Beach Punta Cana 5*

Položaj: Elegantan hotel luksuzne klase nalazi se pored susednog hotela Nau Larimar Punta Cana na dugačkoj peščanoj plaži. Aerodrom Punta Cana udaljen je oko 20 km.

Opremljenost: Mir i opuštanje pronaći ćete u sred prostranog tropskog hotelskog vrta koji je namenjen isključivo za odrasle osobe. Celokupni resort odlikuje savremena elegancija i moderan komfor. U centru kompleksa nalazi se egzotični predeo sa bazenima sa Swim up barom i Pool barom (peškiri, ležaljke i suncobrani su i na plaži uključeni). Kulinarski specijaliteti očekuju vas u glavnom restoranu sa uslugom i u formi švedskog stola i u dva a-la-carte restorana sa odličnom francuskom kuhinjom kao i Grill specijalitetima. Uz to može se koristiti sav sadržaj iz susednog Nau Larimar hotela, gde između ostalog na raspolaganju imate još 6 izvrsnih restorana. Za zabavu zaduženi su animacijski program, večernje predstave i kazino. Biznis centar, elegantan spa, servis za pranje veša, razne radnje i medicinska usluga upotpunjuju široku ponudu (uz doplatu).

Sobe: 373 komfornih Deluxe Tropical soba su moderno uređene i imaju kada/tuš, WC, fen, bade mantil, klima uređaj, ventilator na plafonu, LCD sat. TV, CD/DVD uređaj, peglu i dasku za peglanje, kuvalo za kafu/čaj, WLAN (uz doplatu), sef, mini bar, 24h room service i balkon sa spoljnim đakuzijem. Deluxe Swim up sobe imaju dodatni highlight u formi vrta sa dve ležaljke I direktnim pristupom bazenu. Delux Oceanview sobe su opremljene kao i Deluxe Tropical Sobe i uz to nude čarobni bočni pogled na Karipsko more.

Ishrana: All Inclusive.

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Fitnes centar, tenis, bilijar, košarka, nemotorizovani vodeni sportovi npr. snorkling, kajak, windsurfing, Scuba Diving u bazenu.

Uz doplatu: Tretmani u spa, bowling, golf I motorizovani sportovi na vodi.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.