PUNTA CANA Iberostar Grand Hotel Bavaro 5*

Položaj: Luksuzni resort renomiranog hotelskog lanca Iberostar nalazi se direktno na kilometarski dugoj beloj peščanoj plaži Bávaro. Aerodrom Punta Cana je udaljen oko 35 min.

Opremljenost: Hotel radi po principu “Adults only” i važi za vodeći hotel Iberostar lanca na Dominikanskoj Republici. Jedinstveni ambijent i luksuzna opremljenost su garancija za nezaboravan odmor. Za vašu dobrobit brinu concierge i room service koji su vam non-stop na raspolaganju. Trospratni hotelski objekat je napravljen u “U” formi i obuhvata jedan uređeni tropski vrt sa veštačkim jezerom na kom se nalazi replika španskog ratnog jedrenjaka. Uz to se u sred vrta nalazi bazenski kompleks u vidu lafune sa Swim up barom i terasom za sunčanje (ležaljke, peškiri i suncobrani su i na plaži uključeni). Za one koji žele da budu aktivni postoji odvojeni bazen za sportove na vodi. U izvanrednom glavnom restoranu sa uslugom i u formi švedskog stola sa internacionalnom kuhinjom i “Show cooking” stanicama možete uživati u gurmanskim specijalitetima. Za još veću kulinarsku raznovrsnost zadužena su 4 a-la-carte restorana sa japanskim, italijanskim, gurmanskim i Surf & Turf specijalitetima. U sadržaj spadaju i razni barovi, među kojima je i muzički bar koji se nalazi u španskom ratnom jedrenjaku, lobi bar i bar za pušače, na kojima se služe internacionalna premium pića. Tokom večeri motete uživati u pozorištu gde se odigravaju kabare plesni i muzički nastupi. U elegantnom spa centru možete se opustiti uz masaže i profesionalne tretmane. Uz doplatu su vam na raspolaganju i razne prodavnice, servis za pranje veša, medicinska usluga. besplatan WLAN servis. Takođe se može koristiti sav sadržaj susednog Iberostar Bávaro Resorta bez ograničenja. U to spada i Championship golf teren sa 18 rupa koji je dizajniran od P. B. Dye.

Sobe: ukupno 260 Junior svitova je uređeno moderno i svi raspolažu sa svim zamislivim pogodnostima kao što su klima uređaj, ventilador na plafonu, svakodnevno dopunjen mini bar, mogućnost za sedenje i sef. Veliko kupatilo sa whirpool-om, tušem, WC-om, fenom i bade mantilom ima veliki panoramski prozor kroz koji se pruža spektakularni pogled na vrt ili more. Za vašu ličnu zabavu zaduženi su LCD TV, telefon i stanica za vaš iPod ili mp3 plejer. Uveče možete uživati u čaši vina na terasi ili balkonu. Junior suit-ovi se mogu rezervisati delom sa Gartenblick (pogled na vrt) ili sa bočnim Meerblick (pogled na more). Juniorsuite Swim-Out su isto opremljene i nude direktan prilaz bazenu preko vaše terase. Sa balkona Juniorsuite Oceanfront pruža se direktan pogled na tirkizno more.

Ishrana: All Inclusive.

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Sauna, aerobik, joga, Tai Chi, fitnes centar, katamaran, kajak, snorkling, Scuba Diving u bazenu, bilijar, 2 teniska terena.

Uz doplatu: Golf teren sa 18 rupa (par 72), PADI Ronilački centar, tretmani i masaže u spa centru.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.