Secrets Cap Cana Resort & Spa (Adults Only) 5*

Lokacija: Direktno na prelepoj, dugoj, peščanoj plaži Huanillo, jednoj od najlepših plaža u Dominikanskoj Republici. Aerodrom Punta Cana udaljen oko 12 km.

Hotel: Luksuzno odmaralište samo za odrasle. Moderni ambijent, uz najbolju uslugu u klasi i gurmanskih restorana i vrhunskih pića do bezbroj dnevnih i noćnih aktivnosti. Wi-Fi je dostupan u celom objektu.

Restorani i ishrana: Prepustite se širokom spektru internacionalne kuhinje u Secrets Cap Cana Resort & Spa. Istražite sedam A la carte gurmanskih restorana, bife, roštilj i kafiće. Ako želite više privatnosti, iskradite se na romantičan obrok na plaži ili naručite poslugu u sobi. Uživajte u svom omiljenom koktelu u šest izuzetnih barova i salona, plus ekskluzivni bar samo za Preferred Club. A la carte restorani Rosewater i Oceana imaju samo za korisnike Preferred Cluba A la carte doručak i ručak. Usluga je all inclusive.

Sobe: 457

Junior Suite Tropical: oko 55m2. Prostrane sobe, mermerna kupatila, tuš, fen, bede mantili, papuče, TV, pegla, klima, mini bar, sef, aparat za kafu i čaj, besplatan Wi-Fi. Terasa sa kadom i pogledom na vrt, takođe postoji i apartman sa direktnim pristupom bazenu, kao i Junior Suite Ocean View, sa pogledom na more.

Preferred Club Bungalov Suite Ocean: oko 67m2, sa pogledom na okean, u stilu bungalova.

Preferred Club Bungalov Suite swimout Ocean View: oko približno 72m2, kao Preferred Club Bungalov Suite Ocean, sa direktnim pristupom bazenu i pogledom na okean.

Sport i zabava: Odlično opremljen Fitnes centar, teniski tereni, veliki infinity bazen u kome se održavaju časovi joge i raznih vodenih sportova. Takođe imate mogućnost organizovanja izleta i ekskurzija.

Spa i Wellness: Iskusite nezaboravnu relaksaciju. Uz različite vrste masaža koje nudi Spa centar ovog hotela, kozmetičke tretmane, tretmane lica i tela, sigurno je da ćete naći opuštanje za telo i um.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.