PUNTA CANA Grand Bávaro Princess 5*

Lokacija: Grand Bávaro Princess se nalazi u Punta Cani, na najpoznatijoj plaži Bavaro. Internacionalni aerodrom je udaljen oko 22 km.


Grand Bávaro Princess

Hotel: Ovaj All Inclusive 5* rizort, smešten je na jednoj od poznatijih plaža – Bavaro. Impresionira ekskluzivnim sadržajima i širokim zabavnim programom za decu i odrasle. Za korisnike Platinum kluba na raspolaganju su i dodatne pogodnosti (restorani, barovi samo za korisnike kluba, zaseban check-in i check-out i sl.). U sklopu kompleksa nalaze se i manji butici, suvenirnica, kao i zlatara. Rizort poseduje 3 bazena, sa suncobranima i ležaljkama.


Bazen

Sobe:
Bungalow Suite: je osnovni tip smeštaja, veličine oko 66 m², sa pogledom na vrt. Kupatilo sa kadom i odvojenim tušem, fen, pegla i daska za peglanje, klima uređaj, TV, minibar, aparat za kafu, sef, namešten balkon.


Grand Bávaro Princess soba

Platinum Suite: veličine oko 66 m², sa pogledom na vrt. Kupatilo sa đakuzijem i odvojenim tušem, fen, pegla i daska za peglanje, klima uređaj, TV, minibar, espreso aparat, sef, namešten balkon.


Suite

Ishrana: Grand Bávaro Princess ima All-inclusive uslugu.
Hotel poseduje 10 a-la-carte restorana, 2 restorana na bazi švedskog stola i 8 različitih barova. Članovi Platinum kluba ima ekskluzivan pristup restoranima: Chopin (internacionalna kuhinja na bazi švedskog stola), SOHO (a-la-carte restoran internacionalne kuhinje) i PBG (gril). Samo platinum članovi takođe mogu koristiti još 4 bara, od kojih je jedan bar na plaži, gde ne moraju sami da odlaze po svoje piće, već je konobar uvek tu, za potpuni užitak i odmor.


Restoran

Sport: Uračunato: teretana, joga, pilates, zumba, katamaran, wind surf, tenis, stoni tenis, uvodno ronjenje. Uz doplatu: wellness centar, sauna, masaže.

SPA & Wellness: Hotel poseduje i SPA centar, gde gosti mogu uživati u masažama i kozmetičkim tretmanima (uz doplatu).


Grand Bávaro Princess 3


* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Grand Bávaro Princess 5*

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

OKT

NOV

DEC

JAN

FEB

1.565 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 x All Inclusive
    (doručak, ručak, večera i određena alkoholna i bezalkoholna pića)
  • Transfer
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.


Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.