PUNTA CANA Bahia Principe Luxury Ambar – Adults Only 5*

Lokacija: Bahia Principe Luxury Ambar se nalazi u Punta Cani, na dugoj peščanoj plaži. Internacionalni aerodrom u Punta Kani je udaljen 26 km.


Bahia Principe Luxury Ambar

Hotel: Sa svojom lokacijom direktno na plaži, brojnim izvanrednim uslugama i luksuznim ambijentom, ovaj hotel, namenjen samo odraslima (od 18 godina) , idealan je za romantični odmor za dvoje na Karibima. Manje zgrade ovog rezorta smeštene su između zelenih površina sa visokim palmama i uređenim stazama. Javne površine objekta su uređene elegantno i moderno sa primesama karipsko-orijentalnog stila. Hotel ima 2 bazena u obliku lagune, kao i 3 hidromasažna manja bazena. Bazeni su opremljeni suncobranima i ležaljkama, a takođe su gostima dostupni i peškiri, kako na bazenima, tako i na plaži.


Bahia Principe Luxury Ambar 2

Sobe: 528

Sve sobe su veoma prostrane, moderne, dizajnirane u svetlim prirodnim tonovima i imaju prostor za sedenje i balkon.

Junior Suite Deluxe: oko 43 m², kombinovana dnevna i spavaća soba sa 1 king size ili 2 queen size kreveta. Tuš, fen, bademantili, klima uređaj, TV, sef, minibar, balkon sa pogledom na vrt.

Junior Suite Deluxe Corner: oko 46 m², kombinovana dnevna i spavaća soba sa 1 king size ili 2 queen size kreveta. Tuš, kada, fen, bademantili, klima uređaj, TV, sef, minibar, balkon sa pogledom na vrt.


Junior Suite

Junior Suite Deluxe Swim Up: oko 43 m², kombinovana dnevna i spavaća soba sa 1 king size ili 2 queen size kreveta. U prizemlju sa direktnim prilazom bazenu. Tuš, fen, bademantili, klima uređaj, TV, sef, minibar, balkon sa pogledom na bazen i vrt.

Junior Suite Deluxe Swim Up Corner: oko 46 m², kombinovana dnevna i spavaća soba sa 1 king size ili 2 queen size kreveta. U prizemlju sa direktnim prilazom bazenu. Tuš, kada, fen, bademantili, klima uređaj, TV, sef, minibar, balkon sa pogledom na bazen i vrt.


Swim Up Room

Ishrana: Bahia Principe Luxury Ambar ima All Inclusive uslugu. 3 restorana sa švedskim stolom i 8 a-la-carte restorana razmaziće vas internacionalnim jelima, ponekad u opuštenoj atmosferi na plaži, ponekad u šik ambijentu uz večeru uz sveće. Palmyra je restoran internacionalne kuhinje na bazi švedskog stola. Fish Market je restoran sa pogledom na more koji služi specijalitete od ribe i drugih morskih plodova. Tu je i Limbo koji je restoran idealan za romantičnu večeru u dvoje, kao i Steakhouse koji je tu za sve ljubitelje mesa.


Bahia Principe Luxury Ambar restoran

Sport: Uračunato: teretana, odbojka na plaži, iznajmljivanje bicikala, pikado, fudbal, kajak, mini golf, snorkeling, stoni fudbal, joga. Uz doplatu: golf.

SPA & Wellness: Hotel poseduje i SPA centar ’’Bahia Spa’’, gde gosti mogu uživati u masažama i kozmetičkim tretmanima (uz doplatu).


Teretana


* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

OKT

NOV

DEC

JAN

FEB

1.710 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 x All Inclusive
    (doručak, ručak, večera i određena alkoholna i bezalkoholna pića)
  • Transfer

* Adults Only hotel

Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.


Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.