PUNTA CANA Grand Palladium Palace Resort Spa and Casino &The Royal Suites Turquesa 5*

Položaj: Oba Palladium hotela poznatog Fiesta hotelskog lanca nalaze se na Bavaro plaži sa finim peskom, blizu Plaza Bavaro i udaljeno samo 100m od mestašceta Cortecito.

Opremljenost: 364 sobe elegantno koncipiranog Palladium Palace Resort-a (PUJ30004) nalaze se na prostranom kompleksu sa tropskom vegetacijom. U sadržaj hotela spadaju sala za prijem sa recepcijom i barom (povremeno muzika uživo, WLAN u lobiju), pasaži sa radnjama, sportski bar sa bankomatom. Pored toga se može koristiti kompletni sadržaj Palladium kompleksa (izuzetak “Royal Suites Turquesa”) tako da je gostima na raspolaganju ukupno 13 restorana i 12 barova. Unutar kompleksa prevozi besplatan shuttle. Veliki predeo sa bazenima čini centar resorta i ima i odvojeni dečiji bazen, integrisani đakuzi i Swim up bar (peškiri su i na plaži uključeni). Za najmlađe goste na raspolaganju je prostrani Fiesta Fort mini klub i Junior klub u hotelu Grand Palladium Bavaro (pogledati str. ).

Sobe: Prostrane Deluxe sobe su komforno opremljene i imaju kada/tuš, WC, đakuzi, klimu, telefon, sat. TV, fen, mini bar (svakodnevno punjenje), vagu, peglu i dasku za peglanje, kuvalo za čaj i kafu, sef, radio budilnik sa mp3 stanicom I balkon ili terasu. Kod kategorije Deluxe Spartipp radi se o Deluxe sobi sa istom opremljenošću ali sa manjom raspoloživošću. Deluxe Seaview sobe se mogu rezervisati uz doplatu. Junior suitovi su na 2 sprata i nude dodatno jedan dnevni boravak sa kaučom za spavanje i dodatnim TVom. I Junior suit-ovi se mogu sa Meerblick (pogled na more) rezervisati.

Opremljenost: Odvojeni kompleks The Royal Suites Turquesa (PUJ30034) sa 372 luksuzna Junior svita se mogu rezervisati za goste od 18god. i nude jedan gurmanski i jedan francuski ala-carte restoran, kao i 7 bazena sa Pool barom, đakuzijem i uslugu pića na plaži/bazenu. Uz to na raspolaganju je i VIP Lounge sa concierge servisom, barom sa premium pićima i internet pristupom, 24-časovni room service kao i batler servis. Dok je ovaj deo dostupan samo gostima Royal Suites-a, sadržaj Palladium hotela mogu koristiti gosti oba hotela.

Sobe: Prijatno uređeni Royal Junior suit-ovi imaju kadu kada/tuš, WC, đakuzi, klimu, ventilador na plafonu, telefon, sat. Flat-TV, kauč, fen, mini bar, kuvalo za čaj i kafu, peglu i dasku za peglanje, budilnik sa mp3 stanicom, DVD player, sef i balkon/terasu delom sa pogledom na more. RoyaJuniorsuite Swim up nude direktan pristup bazenu.

Ishrana: All Inclusive.

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: 6 teniskih terena (reflektori uz doplatu), odbojka na plaži, košarka, vaterpolo, boćanje, pikado, badminton, mini golf, luk i strela, aerobik, stoni tenis, Scuba Diving u bazenu, windsurfing, kajak, katamaran.

Uz doplatu: Ronjenje, snorkling izleti, pecanje na pučini i golf u blizini.

Vital ponuda: Veliki spa sa saunom, parnim kupatilom, đakuzijem, fitnes centrom (bez doplate). Masaže, wellness ponuda i tretmani lepote uz doplatu.

EXTRA: Gosti od 60 god. dobijaju 5% popusta na hotelsku cenu pri boravku od 01.11. do 24.12.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.