VARADERO Iberostar Premium Laguna Azul 5*

Položaj: Elegantan hotelski kompleks nalazi se direktno na peščanoj plaži Varadera. Aerodrom Varadero je udaljen oko 40 km, centar Varadera je na oko 20 min vožnje.

Opremljenost: Hotelski resort pod vođstvom renomiranog hotelskog lanca Iberostar ispunjava sve želje. Za kupanje i relaksaciju na raspolaganju su 4 bazena, 3 đakuzija i bazen za decu (ležaljke i peškiri su na bazenu i na plaži uključeni). Kulinarski delikatesi serviraju se u glavnom restoranu sa uslugom i u formi švedskog stola sa Show Cooking-om i u 4 a-la-carte restorana sa kreolskom, italijanskom i japanskom kuhinjom kao i jednom vrhunskom restoranu. Restoran na plaži “Ranchón” kao i 2 snack bara zaokružuju gastronomsku ponudu. Dobro opremljeni mini club brine sa puno pažnje o najmlađim gostima (4-12 god.), uz to na raspolaganju je i babysitter servis (na upit, uz doplatu). Za razonodu su zaduženi raznovrsni animacijski program, predstave u pozorištu, Cigar bar i Fun pub. Spa centar, fitnes centar, salon lepote (uz doplatu), medicinska služba, internet servis (uz doplatu) i rent a car upotpunjuju ponudu.

Sobe: Ukupno 814 komfornih Standard soba imaju kupatilo, WC, fen, telefon, sat. TV, klimu, peglu i dasku za peglanje, mini bar i sef. CD uređaj i aparat za kafu uz zahtev (na rezepciji ili pri rezervaciji). U ponudi je i balkon ili terasa i mogu se rezervisati sa Meerblick. Svitovi su prostraniji, nude odvojeni dnevni boravak i svi imaju veliki francuski krevet.

Ishrana: All Inclusive

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Tenis, fitness centar, aerobik, časovi plesa, windsurfing, jedrenje, katamaran, kajak, shuffle board, bilijar, stoni tenis, šah, boćanje, odbojka.

Uz doplatu: Masaže. U blizini: ronjenje, golf teren sa 18 rupa i jahanje.

Napomena: Minimalan boravak 3 noći.

EXTRA: Kod minimalnog boravka od 22 noći dobijate 15% popusta na hotelsku uslugu (ne može se kombinovati sa First minute ponudom i uštedom).

Medeni mesec Putnici na medenom mesecu dobijaju jednu soba na lepoj lokaciji sa velikim francuskim ležajem, kasni check out (po raspoloživosti), flašu penušavog vino pri dolasku, suvenir i jednu romantičnu večeru u jednom a-la-carte restoranu. Molimo navesti prilikom rezervacije.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.