VARADERO Paradisus Varadero 5*

Položaj: Ovaj komforan hotel Meliá grupacije nalazi se na beloj, kolimetarskoj dugoj peščanoj plaži. Do aerodroma ima oko 40 km, do centra Varadera oko 15 km i do luke sa vodenim sportovima “Marina Chapelin” oko 3 km.

Opremljenost: Kompleks raspolaže sa ukupno 510 Junior svitova koji su raspoređeni u više jednospratnih i dvospratnih bungalova u bujnom tropskom vrtu. Hotel nudi glavni restoran sa uslugom i u formi švedskog stola, 5 a-la-carte restorana sa izvrsnom italijanskom, karipskom i japanskom kuhinjom, 2 vrhunska restorana (dijetalni obroci na upit), snack bar (24h) i 7 barova. Centar kompleksa čine 2 bazena sa dečijim bazenom, terasom za sunčanje i ljuljaške za ležanje (ležaljke, suncobrani i peškiri su i na plaži uključeni). U ponudi su još i veliki Yhi spa centar sa saunom i đakuzijem, razne radnje, frizerski salon I medicinska služba (sve uz doplatu). Za najmlađe goste na raspolaganju je Baby club (1-4 god.) i Mini club (5-12 god.). Raznovrsni animacijski program sa predstavama, muzika uživo i diskoteka (karaoke) zaduženi su za dobru zabavu.

Sobe: Komforno i prijatno uređeni Junior svitovi imaju kupatilo, WC, fen, bade mantil, telefon, mini bar, aparat za kafu, sef, klimu, peglu i dasku za peglanje, sat. TV, dnevni boravak, 24h room servis I balkon ili terasu. Family Junior svitovi uz to nude i još jednu spavaću sobu i kupatilo. Junior svitovi Seaviewse uz doplatu mogu rezervisati. Prostraniji Master Royal Service svitovi nude dodatno unutrašnji đakuzi, CD plejer, express check in/out, 24h room servis, bogatiji mini bar sa premium pićima, restoran za doručak, ručak i večeru (a-la-carte), transfer od/do aerodroma Varadero bez doplate, odvojeni bazen i rezervisani deo na plaži, kao I Greenfee na Varadero golf terenu (po raspoloživosti, Caddy obavezan i uz doplatu). Uz doplatu se mogu rezervisati Master Royal Service svitovi Meerblick.

Ishrana: All Inclusive

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Fitnes centar, tenis (3 terena, reflektori, časovi), kanu, kajak, pedalina, windsurfing (časovi), jedrenje, snorkling, aerobik, odbojka na plaži, bilijar, pikado, stoni tenis, luk i strela, Scuba Diving, ronilački izleti za sertifikovane ronioce (potrebna rezervacija, oprema uključena). Banana čamac i skijanje na vodi (6x nedeljno). Uz doplatu: Kursevi ronjenja, golf (za Royal Service goste je Greefee na golf terenu Varadero uključen). Novi i veliki Yhi-Spa centar sa saunom i whirlpoolom.

EXTRA:
• Greenfee u Varadero Golf Club-u sa popustom

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.