VARADERO Paradisus Princesa del Mar Resort & Spa 5*

Položaj: Ovaj ekskluzivan hotel se nalazi direktno na lepoj peščanoj plaži Varadera. Aerodrom Varadero je udaljen oko 40 km a Havana oko 160 km. Do centra Varadera ima oko 20 min.

Opremljenost: Prostrani kompleks sa čuvenim MeliA menadžmentom nudi sve za jedan savršen odmor. Hotel raspolaže sa 434 svita raspoređena u trospratne objekte, lobijem sa recepcijom i launge barom, kao i velikim bazenskim kompleksom sa dva đakuzija i Swim up barom, (ležaljke, suncobrani i peškiri su I na plaži uključeni). Glavni restoran sa uslugom i u formi švedskog stola i 5 vrhunskih restorana za sladokusce sa francuskim, italijanskim, japanskim, orijentalnim i kubanskim specijalitetima, kao i roštilj na plaži i snack bar ispunjavaju sve želje. U više barova se služe osvežavajući karipski kokteli. Za razonodu je u ponudi ranovrsna dnevna i večernja zabava sa živom muzikom i diskoteka. Frizerski salon, butik, vešernica, iznajmljivanje automobila i mopeda, medicinska služba (uz doplatu), internet servis (uz doplatu) i spa centar zaokružuju ponudu.

Sobe: Komforni Junior svitovi Gartenblick opremljeni su sa velikim francuskim krevetom, kupatilom, WC-om, bade mantilom, fenom, klimom, sat. TV-om, CD uređajem, kuvalom za čaj/kafu, telefonom, sefom, mini barom, peglom i daskom za peglanje i balkonom ili terasom sa pogledom na vrt hotela. Junior svitovi Superior su isto opremljeni i nude pogled na bezen ili bočni pogled na more. Junior svitovi Seaview garantuju direktan pogled na tirkizno more.

Ishrana: All Inclusive

Sport: Uključeno i po ra spoloživosti: Fitnes centar, bilijar, Shuffle Board, aerobik, tenis (4 terena sa tvrdom podlogom, reflektori uključeni), ronilački izleti za sertifikovane ronioce, jedrenje, kajak, windsurfing, katamaran, skijanje na vodi, banana čamac, Scuba Diving u bazenu, stoni tenis, mini golf.

Uz doplatu: Tretmani u spa centru, kursevi ronjenja, golf u Varadero Golf Club-u

Napomena: Rezervacije moguće samo za starije od 18 god.

EXTRA:
• Greenfee u Varadero Golf Club-u sa popustom

Medeni mesec Putnici na medenom mesecu dobijaju jednu Honeymoon sobu i kasni check out (po raspoloživosti), penušavo vino i voće pri dolasku, romantičnu večeru, jedan doručak u sobi (rezervisati), jedan suvenir. Molimo navesti prilikom rezervacije. Izvod iz MKV ne sme biti stariji od 6 meseci, minimalan boravak 6 noći.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.