Vivanta by Taj Bentota 5*

Položaj: u Bentoti, na jednoj od najlepših plaža Šri Lanke, koja se pruža sa obe strane hotela. Iza hotela prolazi železnica za Colombo. Aerodrom Colombo udaljen oko 90 km (oko 3 sata vožnje).

Hotel: izgrađen u kolonijalnom stilu, usred bašte sa brojnim palmama, sa prelepim pogledom na Indijski okean. Od proleća 2013. god., kada je završeno renoviranje, odiše putpuno novim sjajem i elegancijom. Hotel sadrži glavni restoran, kao i 3 a-la-carte restorana (sa kineskim jelima, morskim specijalitetima i Fine Dining restoran), u kojima možete uživati u kulinarskoj reznovrsnosti. Tu su još i bar, bazen sa odvojenim delom za decu, juvelir, lobby lounge, radnje i internet besplatan.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak uračunat. Kod rezervacije polupansiona dodatno meni za večeru, kod rezervacije punog pansiona dodatno meni ili švedski sto za ručak i večeru. A-la-carte uz doplatu. Kod rezervacije polupansiona ili punog pansiona gosti mogu imati obroke u svim restoranima (odabrani meni; ne važi za jela od plodova mora). Obavezna doplata za svečanu večeru za 24.12. i 31.12.

Sobe: 160
Superior Charm: oko 34m² (16), moderne i opremljene novim nameštajem, u prirodnim tonovima, sa puno elemenata od drveta. Kupatilo/ wc, fen, bade mantil, TV, telefon, klima, ventilator na plafonu, mini bar, aparat za kafu/ čaj, sef, balkon sa pogledom na baštu.
Superior Charm Sea View: oko 34m² (30), kao Superior Charm, sa balkonom i delimično pogledom na more.
Deluxe Delight: oko 34m² (25), kao Superior Charm, kompletno renovirani, sa tamnim drvetom, kupatilo sa kadom, tuš, balkon ili terasa sa pogledom na baštu.
Deluxe Delight Sea View: oko 34m² (29), kao Deluxe Delight, na gornjim spratovima, sa pogledom na more.

Zabava: redovna večernja zabava.

Sport & Fitness: Uračunato: fitness centar, stoni tenis, pikado. Uz doplatu: dve teniska terena (sa osvetljenjem), bilijar, sportovi na vodi u blizini.

Beauty & Wellness „Jiva Spa“ sa bogatim izborom tretmana. Uračunato: sauna, parno kupatilo i đakuzi. Uz doplatu: masaže.

Extra: Promo sobe Superior Charm Promo: isto opremljene kao Superior Charm; ograničeni broj soba po nižim cenama.
Popust za starije od 55 godina (navesti godine pri rezervaciji) dobijaju oko 10% popusta na cenu hotela po osobi. Ne važi za Superior Charm Promo.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.