Jetwing Lagoon 4+*

Lokacija: Na obodu Negomba, smešten između Indijskog okeana i lagune Negombo, 7km udaljen od centra grada, od aerodroma Colombo 16km.

Hotel: Novi član Jetwing grupacije, potpuno je renoviran 2012. godine,i ogleda se u jednostavnom, elegantnom dizajnu. Dva restorana „Blue Lagoon“ I „Geoffrey’s“ služe kako internacionalnu tako i domaću kuhinju. Za opuštanje na raspolaganju je bazen dužine 100m, jedan od najvećih bazena na Južnoj i Zapadnoj obali Šri Lanke, sa ležaljkama, suncobranima i peškirima. 2 bara kao i prodavnica suvenira takođe stoje gostima na raspolaganju. Besplatan pristup internetu.

Ishrana: Švedski sto za doručak je uključen. Kod rezervisanog polupansiona dodatno je uključen večernji meni ili švedski sto u restoranu “Blue Lagoon”. Kod rezervisanog punog pansiona dodatno je uključen ručak u glavnom restoranu “Blue Lagoon”. A la carte uz doplatu. Obavezan svečani obrok za datume 24.12. i 31.12.

Sobe: 55

Deluxe: Oko 65m2, prostrana i klasično dizajnirana, sa delom za sedenje, kupatilo kada/tuš/wc, bademantil, fen, telefon, TV, besplatan internet, klima, ventilator na plafonu, minibar, aparat za čaj i kafu, sef, pogled na vrt, bazen ili lagunu.

Deluxe Promo: Kao Deluxe, limitirana raspoloživost i niža cena.

Zabava & Izleti: Nekoliko izleta uz doplatu kao na primer ture biciklom.

Sport & Fitnes: Uključeno: fitnes centar. Uz doplatu: windsurfing,skijanje na vodi, parasejling, jedrenje katmaranom i kajakom u toj oblasti, ronjenje (škola ronjenja u blizini…)

Beauty & Wellness: Opustite se i budite razmaženi u novom Spa. Uz doplatu: tretmani lepote, masaže i sauna.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.