Jetwing Blue 5*

Lokacija: Na prelepoj, dugoj peščanoj plaži u Negombu. Na pešačkoj udaljenosti su male prodavnice. Hoteli “Jetwing Sea“ i „Jetwing Beach“ su u komšiluku. Do grada Colombo 40km, do aerodroma Colombo 12km.

Hotel: Kućno dizajniran, čist hotel. U kulinarskim specijalitetima Šri Lanke možete uživati u otvorenom restoranu „The Kitchen”, koji takođe nudi i internacionalnu kuhinju. Moguće je korišćenje restorana na plaži komšijskog hotela “Jetwing Beach”. Za rekreaciju tu su 2 bazena sa odvojenim dečijim bazenom i delom sa zaštitom od sunca.  Dva bara i male prodavnice su takođe blizu. U lobiju hotela internet je besplatan.

Ishrana: Švedski sto za doručak je uključen. Kod rezervisanog polupansiona dodatno je uključen večernji meni ili švedski sto. Kod rezervisanog punog pansiona dodatno je uključen ručak u glavnom restoranu “The Kitchen”. A la carte uz doplatu. Obavezan svečani obrok za datume 24.12. i 31.12.

Sobe: 112 soba

Deluxe: Oko 35m2, modernog dizajna u zemljanim tonovima, deo za sedenje, kupatilo sa tušem/wc, bademantil, fen, TV, telefon, besplatan internet, klima, ventilator na plafonu, minibar, aparat za čaj i kafu, sef, balkon ili terasa, sa morske strane.

Superdeluxe: Oko 60m2, opremljena kao deluxe soba, prostranija, dodatno ima radio, video/DVD  plejer.

Suite: Oko 65m2, kao superdeluxe, još prostranija, dodatno sa odvojenim delom za spavanje i đakuzijem.

Zabava: Nekoliko puta nedeljno veče sa živom muzikom.

Sport & Fitness: Uključeno: fitnes centar, odbojka na plaži, fudbal. Uz doplatu: iznajmljivanje bicikla u blizini, windsurfing, kajaking, ronjenje, dubinsko pecanje.

Beauty & Wellness: Kompletno novoizgrađeni Spa vas poziva na opuštanje u pravom ambijentu. Uključeno: whirlpool. Uz doplatu: Različiti tretmani i masaže. Za različite tradicionalne Ayurveda tretmane možete posetiti kompleks „Jetwing Ayurveda Pavilions“ koji je udaljen oko 15 min šetnje.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.