Heritance Ayurveda Maha Gedara 4*

Položaj: Direktno na dugoj peščani plaži Beruwela, centar mesta je udaljen oko 2 km. Aerodrom Colombo je udaljen oko 90 km (oko 3h vožnje).

Hotel: Lep hotel ekskluzivno za goste koje interesuje ajurveda. Prijatna atmosfera se oseća u celom kompleksu. Ovde je sve posvećeno autentičnoj ajurvedi. Ajurvedska jela pripremaju se pod nadzorom lekara i služe u glavnom restoranu. Hotel ima veliki bazen, bar sa sokovima, biblioteku, besplatan Wi-Fi i prodavnicu suvenira. Zanatski odeljak na raspolaganju.

Soba: 64
Classic: oko 29 m² (16), prostrana i svetla, kupatilo sa tušem, WC, bade-mantil, fen, klima, plafonski ventilator, sef, mini frižider (na zahtev), balkon, bočni ili direktan pogled na more.
Deluxe: oko 41 m² (36), kao Classic, sa terasom.

Ishrana: Uračunat bogat doručak na bazi švedskog stola, ručak i večera na bazi švedskog stola ili meni.

Sport: Uračunato: fitnes centar, joga, meditacija.

Wellness: Ayurveda Pored ajurvedskog punog pansiona uračunati su i tretmani Panchakarma. Možete na licu mesta da izaberete tretman podmlađivanja i rehabilitacije (min. 6 dana) ili tretman čiji je fokus upravljanje stresom ili regulisanje telesne težine (svaki u trajanju od 14 dana). Trajanje je oko 1,5 do 2 sata dnevno. Na početku lečenja, bićete konsultovani od strane ajurveda doktora koji će odrediti vaš tip ajurvede i druge karakteristike.

Zabava: Povremeno večernja zabava.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.