Heritance Negombo 5*

Položaj: Na širokoj peščanoj plaži Negomba, nedaleko od brojnih prodavnica i mogućnosti za zabavu. Oko 13 km od aerodroma Colombo.

Hotel: Moderan, ekskluzivan rizort, na odličnom položaju, okružen lepim vrtom. U sastavu hotela se nalaze glavni restoran „Blue Tan“ sa ponudom internacionalnih jela, a-la-carte restoran „Big Fish“ sa morskim specijalitetima i „The Banyan“. Pool bar, cafe „Swiss Bakery & Caffe“, lounge, bazen i besplatan Wi-Fi, upotpunjuju ponudu.

Sobe: 139
Deluxe: oko 40 m² (64), u prizemlju ili na 1. spratu, lepo uređene. Kupatilo sa tušem, WC, bade-mantil, fen, telefon, TV, mini-bar, sef, klima, plafonski ventilator, aparat za kafu/čaj, balkon ili terasa sa pogledom na more ili vrt.
Superior Deluxe: oko 40 m² (48), kao Deluxe, na 3. ili 4. spratu.
Premium: oko 40 m² (22), kao Superior Deluxe, kvalitetnije i romantičnije uređene sobe. Na primer, krevet je u sredini sobe, okrenut prema velikom prozoru i direktno gleda na Indijski okean.

Ishrana: Bogati švedski sto za doručak uračunat. Kod rezervacije polupansiona dodatno večera, kod rezervacije punog pansiona uračunati su dodatno ručak i večera u formi švedskog stola ili meni u „Blue Tan“.

Sport: Uračunato: fitnes centar.

Wellness: Spa centar se nalazi na najvišem spratu, tako da svih 6 soba za tretmane imaju prelep pogled na Indijski okean.

Zabava: Večernja zabava povremeno sa muzikom uživo.

Medeni mesec: Putnici na medenom mesecu po dolasku dobijaju cveće, korpicu sa voćem, flašu vina u sobi i upgrade u sledeću višu kategoriju sobe (prema raspoloživosti na dolasku). Pri minimalnom boravku od 4 noći dobija se romantična večera uz sveće sa morskim specijalitetima, kao i 30-minutni spa tretman. Navesti pri rezervaciji.

Godišnjica braka: Gosti koji slave godišnjicu braka dobijaju pri dolasku u hotel cveće, korpu sa voćem, flašu vina i upgrade u sledeću višu kategoriju sobe (prema raspoloživosti na dolasku), kao i romantičnu večeru uz sveće sa morskim specijalitetima. Minimalan boravak 4 noćenja. Molimo navesti prilikom rezervacije.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.