Bandara Resort and Spa 4+*

Položaj: Direktno na dugačkoj peščanoj plaži i udaljen na samo oko 15 min vožnje od živopisnog Chaweng-a i aerodroma. Do centra Bophut-a ima par minuta hoda.

Opremljenost: 150 soba raspoređeno je u više 2- i 3-spratnih objekata dok se 28 Pool vila nalaze u blizini plaže. Kompleks raspolaže sa jednim otvorenim i velikim lobijem sa mogućnostima za sedenje i lobi barom, 2 bazena sa odvojenim dečijim bazenom, prodavnicom suvenira, Coffe Shop-om i restoranom, direktno na plaži, sa internacionalnom i tajlandskom kuhinjom. Ponudu zaokružuje dobrooprmljeni spa centar, fitnes centar, salon lepote, CD/DVD biblioteka i besplatan internet pristup na celom kompleksu.

Sobe: Superior sobe se nalaze u glavnom objektu i imaju isključivo francuski krevet. Opremljene su sa kupatilom, odvojenim tušem, WC-om, fenom, klimom, sefom, sat. TVom, telefonom, CD/DVD uređaj, mini bar, kafe aparat i balkon ka moru.

Deluxe sobe su isto opremljene i nalaze se u objektima koji su bliže bazenu i plaži.

Pool vile su veće i dodatno raspolažu sa malim privatnim bazenom, terasom i spoljnim tušem. U Pool vilama moguć je dodatni ležaj ali je onda kretanje ograničeno.

Ishrana: Američki doručak. Polupansion podrazumeva dodatno večeru.

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Fitnes centar, kajak, odbojka. Uz doplatu: Spa tretmani, jedrenje, ronjenje, snorkling.

Extra: Kod rezervacije Superior sobe u periodu od 01.11.-21.12. i 06.01.-30.04. dobijate besplatan upgrade u Deluxe sobu (minimalan boravak 10 noćenja). Za porodice (max. 2 dece ispod 12g) važi Upgrade u toku cele godine i bez minimalnog boravka. Mladenci pri dolasku dobijaju cveće, penušavo vino, voće i kolač, dok pri minimalnom boravku od 5 noćenja dobijaju i besplatnu večeru (bez pića).

Napomena: Porodice na upit dobijaju oko 50% popusta za 2. sobu (za decu do 12 godina, izuzev perioda 22.12.-05.01.).

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.