W Retreat Koh Samui 5*

Položaj: Menam se nalazi na severu ostrva. Direktno ispred luksuznog bisera W Retreat Koh Samui, na oko 800m, prostire se prelepa pla.a nad kojom se nadvijaju kokosove palme. Centar Menama udaljen je samo oko 10 min. Transfer od aeorodroma traje oko 25 minuta, do Chaweng-a ima oko 20 minuta.

Opremljenost: Lifestyle resort, grupacije W, sa svojim jednostavnim i modernim dizajnom sagra.en je krajem 2010 godine. Stil, servis i posebnost W Retreat-ova sa sopstvenim Brandingom, su za sad jedinstveni na Koh Samuiu i Tajlandu. Dobrodošli u “World of WOW!” Centralno mesto u resortu je “W Lounge.” Ovo nije lobi u običajnom stilu već je kombinovan sa udobnim kutkovima za sedenje za ćaskanje, susrete, slušanje muzike, čitanje ili za uživanje u ispijanju koktela u “WOO BAR-u.”  Tokom večeri ovde nastupa DJ ili se odigrava neka predstava “W HAPPENINGS.” U tajlandskim i internacionalnim kulinarskim specijalitetima možete uživati u restoranu “The Kitchen Table.” Direktno na plaži se nalazi Fine Dining restoran “Namu” u kom se servira japanska i azijska kuhinja, i koji uveče nudi “Večeru pod zvezdama.”  U blizini spa centra i bazena nalazi se bar “TONIC” koji nudi zdrave voćne koktele i snakove.  Želite nešto osvežavajuće ili egzotični W koktel? Za to vam je, takođe na plaži, na raspolaganju lounge bar “SIP” koji je posebno omiljen prilikom slikovitih zalazaka sunca. Da zadovoljite slatke želje u međuvremenu, na raspolaganju vam je u svakoj boravišnoj liniji jedan veliki frižider sa besplatnim slatkišima, sokovima i sladoledima. Na raspolaganju je i bazen sa “WETBAR-om”,  fitnes centar  “SWEAT”, “AWAY SPA” centar i joga, što sve zajedno nudi mnoštvo Wellness tretmana i opuštanja za duh i telo. Nesvakidašnji Highlight je “THAIMAZCAL”, spa ritual meksikanskog porekla sa parnim kupatilom. Želite nešto od W da ponesete kući? “W STORE” nudi veliki izbor W produkata. I dalje imate neostvarenih želja? Nesvakidašnji izlet, večera na plaži pod svetlima sveća, sportski događaj ili nešto drugo (sve dok je legalno). Izaberite “WHATEVER/WHENEVER” servis i “W Talents “ će rado za vas sve aranžirati. Wireless internet priklučak vam je u javnim delovima resorta besplatno na raspolaganju.

Sobe: 75. Sve vile raspolažu sa modernim i vrhunskim uređenjem. Očekuje vas vrhunski boravak extra klase, sa puno svetlosnih izvora, najnovijom tehnologijom i jedinstvenim elementima.

Jungle Oasis (oko 163 m2) se nalaze na obronku i imaju kupatilo sa odvojenim tušem, WC, fen, klimu, 2 TV LCD, DVD plejer, mini bar, sef, sound sistem sa bežičnim iPod stanicom i high speed internet pristup (uz doplatu). Zatim su tu još i velika drvena terasa sa ograničenim pogledom na more, dnevni krevet, , 2 stolice-ležaljke za relaksaciju i privatni bazen (oko 11 x 2,5 m).

Tropical Oasis (oko 163 m2) nalaze se u blizini plaže, imaju dodatno sopstvenu baštu (ograđena zidovima) i obećavaju apsolutnu privatnost.

Ocean View Escape (oko 163 m2) imaju istu opremljenost kao Jungle Oasis i nalaze se na obronku odakle se pruža spektakularan panoramski pogled na more.

Ishrana: Američki doručak na bazi švedskog stola. PP uključuje ručak ili večeru.

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Fitnes centar, tenis, jedrenje na dasci i nemotorizovani sportovi na vodi u “WAVE-u” (po raspoloživosti; trener uz doplatu).

Extra: Min. boravak od 7 noći dobijate masažu od 60 minuta gratis (ne važi 22.12. . 07.01.) Mladenci dobijaju ekskluzivni čokoladni fondu sa voćem kao i mali poklon (min. boravak 3 no.i). Napomena: Minimalan boravak od 5 noći kod dolaska u periodu 26.12.-3.1. Bez odlaska 30.12. i 31.12.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.