Melati Beach Resort and Spa 5*

Položaj: Na severo-istoku ostrva Koh Samui, direktno na plaži u Thongsonovom zalivu, nalazi se ovaj sa puno ukusa uređeni resort. Transfer od aerodroma traje oko 10 min, a za 15 minuta stižete u Chaweng u kom se nalaze mnogobrojne mogućnosti za kupovinu i provod.

Opremljenost: Ovaj luksuzni hotelski kompleks spaja tradicionalni južno-tajlandski stil sa modernim elementima. Usred tropskog vrta sa potocima, nalaze se 2 bazena sa odvojenim dečijim bazenom i pool barom. Dva odlična restorana serviraju morske plodove, nacionalnu i tradicionalnu kuhinju. U ponudi su još Beach bar, fitnes centar, mala knjižara (većinom na engleskom jeziku) sa internet kutak (besplatno) i kutak za čitanje. Spa centar nudi opuštajuće tretmane za dušu i telo. Wireless internete priključak je u celom resortu besplatan.

Za porodice: Hotel je zahvaljujući svom položaju idealan za porodice. Na najmlađe goste čeka mini klub sa mnogim aktivnostima i raznim igrama (09-19h). Kompleks je prilagođen dečijim kolicima.

Sobe: 77.

Grand Deluxe sobe (oko 77 m²) imaju kupatilo, odvojeni tuš, WC, fen, telefon, TV LCD, DVD plejer, klima uređaj, sef, mini bar, aparat za kafu/čaj i prostrani balkon/terasu sa kaučem za ležanjem i kadom. Sobe sa među-vratima i krevetima za bebe su na upit raspoložive.

Garden pool vile (oko 144 m²) uređene su lepom tajlandskom stilu i pored iste opremljenosti raspolažu još i terasom sa privatnim bazenom (oko 9 m²) i mogućnošću za sedenje, malom baštom i spoljnim tušem.

Pool vile su iste veličine kao i Garden Pool vile ipak dodatno raspolažu još sa odvojenim dnevnim boravkom, 2 TV-a, kupatilom sa odvojenim tušem i većim privatnim bazenom (oko 12 m²) na terasi.

Ishrana: Kod rezervacije sa doručkom – američki doručak na bazi švedskog stola. Polupansion dodatno uključuje večeru.

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Fitnes centar, kajak. Uz doplatu: Spa tretmani, iznajmljivanje mountainbike-a

Extra: Mladenci pri dolasku dobijaju cveće i korpu sa voćem a prilikom minimalnog boravka od 5 noćenja još i flašu penušavog vina kao i besplatnu večeru (bez pića).

Napomena: U zavisnosti od plime i oseke kupanje u moru može biti ograničeno. Preporučuje se nošnja papuča za kupanje.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.