Renaissance Koh Samui 5*

Položaj: Na severnom kraju Lamai plaže, na malom obroku, nalazi se ovaj resort. Kompleks se prostire do mora i nudi privatni pristup plaži. Do centra Lamai-a ima samo nekoliko minuta vožnje. Chaweng je udaljen oko 20 minuta vožnje.

Opremljenost: Ekskluzivni hotelski kompleks, visokog komfora, sačinjen je od 3 višespratnih, na obroku pozicioniranih, glavnih objekata (deluxe sobe), elegantnim lobijem i 2 bazena sa pool barom (jedan bazen dužine od 50m u blizini glavnih zgrada i jedan na plaži sa integrisanim dečijim bazenom). Pool vile nalaze se u jednom tropskom vrtu u donjem delu kompleksa. U luksuzne pogodnosti ovog resorta spadaju i jedan butik, biblioteka, 2 restorana, tapas bar i prostrani spa centar. Wireless internet priključak je u celom kompleksu dostupan uz doplatu. .

Sobe: 78.

Deluxe i Deluxe Meerblick sobe imaju tuš, WC, klimu, fen, mini bar, telefon, sef, sat. TV, aparat za kafu/čaj i balkon ili terasu sa đakuzijem. Razlikuju se isključivo u pogledu.

Znatno veće Pool vile su u balinističkom stilu i raspoređene su po vrtu. Vile raspolažu sa odvojenim dnevnim i spavaćim boravkom, DVD plejerom, sound sistemom i verandom sa privatnim bazenom i ležaljkama za sunčanje.

Ishrana: Američki doručak. Polupansion uključuje dodatno i večeru.

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Fitnes centar, kajak i oprema za snorkling. Uz doplatu: Spa tretmani, joga, sauna, parno kupatilo, kursevi kuvanja, mountainbike.

Extra: Mladenci pri dolasku dobijaju cveće, voće, flašu penušavog vina i jednu 60-minutnu tajlandsku masažu po paru/boravku.

Napomena: Kupanje u moru može biti ograničeno prilikom oseke i naročito u periodu od aprila do septembra. Preporučuju se papuče za kupanje. Minimalan boravak od 4 noći u periodu 24.12.- 6.1.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.