Anantara Bophut Resort and Spa 5*

Položaj: Ovaj čarobni resort se nalazi direktno na dugačkoj plaži Bophut-a. Za par minuta stiže se do malog mesta Bophut sa prodavinicama i restoranima. Do popularne plaže Chaweng- a ima oko 20 min vožnje. Transfer od aerodroma Koh Samui traje oko 20 minuta.

Opremljenost: Ovaj resort izgrađen je u tipičnom tajlandskom stilu i nalazi se usred tropskog vrta. Ovde, u jedinstvenom ambijentu, možete uživati u tajlandskom servisu i posebnom šarmu resorta. Kompleks raspolaže sa velikim bazenom sa Whirlpool-om, spa centrom sa salonom lepote, izborom masaža, aromatičnim terapijama i Ayurveda tretmanima. U ponudi su još biblioteka, dečiji klub sa nadzorom (bez doplate) i prodavnica suvenira. Za kulinarsko uživanje zaduženi su „Full Moon Italian“ restoran sa mediteranskom kuhinjom i još jedan restoran sa internacionalnom i tajlandskom kuhinjom. Bar „Eclipse“ u ponudi ima izvanredne koktele.

Sobe: 106.

Deluxe sobe raspolažu sa kupatilom, WC-om, fenom, telefonom, sat. TV-om, klimom, internet priključkom (uz doplatu), aparatom za kafu/čaj, mini barom, sefom i balkonom sa natkrivenim kutkom za sedenje.

Deluxe Terrace sobe imaju umesto balkona terasu sa 2 velike ležaljke.

Deluxe Meerblick sobe raspolažu dodatno sa pogledom na more. Znatno veći Anantara svitovi (bez pogleda na more) nude dodatno dnevni kutak sa velikim kaučem.

Ishrana: Američki doručak.

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Fitnes centar. Uz doplatu: Spa tretmani, tenis, na javnoj plaži razni sportovi na vodi (mimo hotelske ponude).

Extra: MEIER’S WELTREISEN gosti, pri minimalnom boravku od 10 noći, dobijaju večeru i flašu domaćeg vina kao i 15-minutnu masažu za max. 2 osobe po boravku. Mladenci pri dolasku dobijaju flašu penušavog vina gratis.

Napomena: Min. boravak od 4 odn. 3 noći pri dolasku 29.12. odnosno 30.12.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.