Najviše odgovora pod A

Volite da kombinujete uživanje na rajskoj plaži uz dašak turističkih obilazaka i upoznavanja nove zemlje. Balans između pravog odmaranja i aktivnog odmora je za vas vrlo bitan, pa vam izdvajamo nekoliko destinacija koje će zadovoljiti vaš ukus:

kuba

Kuba je ostrvo cigara, ruma, muzike, starih automobila, prava destinacija za sve plesače, za buntovnike, za zaljubljene i usamljene, za one koji žele da pobegnu od „zapadne kulture“. Bez obzira na to da li želite samo da se opustite ili isprobate mnogobrojne uzbudljive aktivnosti, ovde ćete dobiti vaš odmor iz mašte i iskustvo za pamćenje. Istorijske znamenitosti, Hemingvejev omiljeni koktel, plivanje sa delfinima ili puko uživnje na beličastim plažama – sami izaberite savršen balans.

dominikana

Dominikanska Republika nudi sve: bilo da tražite zabavu, odmor ili nešto novo. Šljašteće  šećerno bele plaže iz snova nad kojima su nadvijene savršene palme, tirkizno more, egzotični divlji život su samo su deo bogatstva u kome ćete se osećati kao u raju. Kažu da je ovo najbolje mesto na svetu za skijanje na vodi, vožnju sandolinom i za istraživanje džungle i oslikanih pećina koje su stare čak 2000 godina.

znz (2)

Zanzibar asocira na začine, šarene tkanine i egzotične plaže oivičene koralnim grebenima. Tržnice istoimenog glavnog grada su uvek užurbane, bučne i prošarane mirisom hiljade različitih začina. Stone Town (Stoun taun) je stari deo grada i proglašen je za svetsku baštinu zbog svog istorijskog i kulturnog značaja. Plaže su prostrane, mirne, a spoj beline peska i plavetnila mora ostavlja vas bez teksta.

maur

Mauricijus donosi plaže iz snova, bujnu prirodu, besprekornu ljubaznost i gostoljubivost. I dok su su njegove čuvene bele peščane plaže i luksuzni hoteli vrhunac atrakcije, Mauricijus nudi mnogo više nego mnoga druga tropska ostrva u pogledu svojih izvanrednih mogućnosti za šetnje, planinarenje, ronjenje i ekoturizam. Svoju egzotiku ovo ostvo ispoljava i kroz egzotičnu kuhinju gde možete probati peraja od ajkule ili uživati u nacionalnim specijalitetima Puri i Roti.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.