Najviše odgovora pod C

Za vas odmor podrazumeva istinsko značenje te reči: izležavanje na predivnoj plaži, sunčanje, kupanje, mir i tišinu. Volite da uživate u privatnosti, daleko od gužve, buke i saobraćaja. Izdvajamo dve idealne destincije za vas:

mle

Maldivi sa lepotom podvodne flore i faune privlače brojne turiste, a pošto je temperatura mora oko 27 stepeni, uživanje u morskim lepotama pravi je doživljaj. Najčešće ih biraju mladi bračni parovi, ali i oni koji žele da se u potpunom miru relaksiraju  u čudesnoj nedirnutoj prirodi i lepoti, daleko od buke i ljudi. Većina turista na Maldive putuje upravo zbog toga što nema buke, noćnih klubova i zaglušujuće muzike. Ostrva s palmama i prelepim belim plažama, tirkizne lagune i koralni grebeni čine ekskluzivnost Maldiva, zbog kojih su omiljena destinacija svetskih putnika.  U miru tropske prirode i klime večitog leta, na pustim plažama sa belim peskom i azurnoplavim morem, uživanje je potpuno!

sej (1)

Sejšeli predstavljaju arhipelag legendarne lepote na zapadnoj obali Afričkog kontinenta, sačinjen od 115 granitnih i koralnih ostrva u zapadnom Indijskom okeanu. Ovaj izolovani raj vam nudi prelepe plaže, tirkizno plavo more i prijatno toplo vreme. Tu su i raznovrsne mogućnosti za uživanje u širokoj ponudi otkrivanja ostrva. Ukoliko odlučite da posetite Sejšele, uživaćete u nezaboravnom odmoru,u zemlji večitog sunca gde harmonija predstavlja način života.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.