Najviše odgovora pod D

Vi volite moderne gradove i dobar šoping. Dane provodite uz odmaranje na plaži, a ukoliko vam postane dosadno, tržni centri su mesto gde ćete potražiti razonodu i zanimaciju. Uzbuđuju vas moderne građevina i savremena tehnološka otkrića, stoga vam izdvajamo dve destinacije koje ispunjavaju kriterijume vašeg savršenog odmora:

dbx

Dubai – grad budućnosti, grad koji raste iz dana u dan, grad sa najvišom zgradom na svetu, grad snova, samo su neki od naziva koji mu se pripisuju. U njemu možete jesti u najboljim restoranima, kupovati u najekskluzivnijim buticima i baviti se najrazličitijim aktivnostima. Plaža Džumeira je tu da vaš odmor upotpuni sunčanjem, kupanjem i vodenim sportovima, a zatvoreno skijalište, safari pustinja, snoubording na peščanim dinama, golf i naravno šoping, koji je ovde jedinstveno iskustvo, samo su neke od atrakcija koje nudi ovaj grad.

abud

Abu Dabi je poput Dubaia, prepun visokih nebodera. Glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, privlači manje svetske pažnje od svog blještavog suseda, koji se brzo razvija. Međutim, Abu Dabi je zapravo bogatiji nego Dubai i pažljivo je pratio njegov razvoj, a posebno su vodili računa o umetnosti i očuvanju nasleđa grada. Ovde se može naći ponešto za svakoga: mnogo vidova vrhunske zabave, a tu su i restorani, kafići, šoping centri, i predivne plaže.  Abu Dhabi je sjajna desitinacija za vrhunsko i nezaboravno uživanje i odmor.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.