Najviše odgovora pod E

Vi ste noćna ptica koja uživa u žurkama do zore. Za vas odmor nije bio potpun, ako po povratku kući niste spavali danima da nadoknadite energiju utošenu na ples i provode do jutarnjih sati. Za vas izdvajamo tri destinacije:

ibica (1)

Ibica je ostrvo između neba i mora, ostrvo predivnih plaža, ludog noćnog života, ostrvo na kojem vreme ne postoji. Početkom ’60-tih Ibica je bila poznata po svojoj „hipi kulturi“ i nudističkim plažama, a danas ima veoma široku ponudu, posetioce tako i za mlade, koji dolaze na ostrvo privučeni njegovim „ludim“ noćnim životom. Noćni život počinje već u poslepodnevnim časovima, na plažama i u centru grada, a nastavlja se sve do zore u brojnim diskotekama. Od momenta kada kročite na ovo ostrvo, letnji ritam će vas poneti i voziti kroz lepote plaža i prirode sve do poslednjeg dana vašeg boravka!

sar

Sardinija je ostrvo neverovatne prirodne lepote, sa prelepim plažama i čistim morem. Ovo predivno ostrvo je pored svoje lepote, poznato i po fenomenalnim žurkama koje rado posećuje i svetski džet-set.  Gradić Porto Cervo je posebno poznat po čuvenom svetskom klubu „Billlionaire“ u kojem možete sresti mnoge svetske poznate ličnosti poput Leonarda Di Kaprija i Hajdi Klum.  Kako putujete ovim ostrvom, doživljavate najrazličitije emocije posmatrajući lokalnu arhitekturu, degustirajući različitu hranu, slušajući lokalne jezike. Sardinija ima divnu klimu, savršene plaže i more koje se preliva u svim nijansama plave i zelene. Bilo da ste ljubitelji prirode, noćnih provoda, mirnih i skrivenih plaža ili onih velikih ispunjenih popodnevnom vrevom – Sardinija je tu da ostvari sve vaše snove o savršenom letovanju!

mikonos (1)

Mikonos je ostrvo na koje se definitivno ide zbog provoda, pa tek onda zbog fenomenalnih prirodnih lepota. Provod počinje nešto pre ponoći, a na nekim mestima se završava čak onda kada je sunce već uveliko izašlo. Mikonos je jedno od najkosmopolitskijih mesta na planeti, sastajalište svetskog džet-seta. Divno ostrvo u Kiladi koje izgleda kao sa razglednice: male bele kuće sa cvećem i plavim prozorima i vratima, ručno oslikane ulice, vetrenjače, odžaci, mnoštvo crkvica i predivnih restorana i kafea. Ostrvo obiluje sa divnim prozirnim morem i dugim zlatno peščanim plažama, a uz svoj buran noćni život učiniće da poželite da se ponovo vratite na ovu čuvenu „Grčku Ibicu“!

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.