VARADERO Melia Las Antillas 4*

Položaj: Ovaj popularan kompleks renomiranog hotelskog lanca Meliá nalazi se direktno na širokoj peščanoj plaži Varadera i prelepo je ušuškan u sred prostranog tropskog vrta sa lagunom i raznovrsnom vegetacijom. Centar Varadera je udaljen oko 20 min a aerodrom oko 30 min.

Opremljenost: 350 soba nalaze se u sred tropskog vrta, čiji centar čine 2 bazena (ležaljke, suncobrani i peškiri su i na plaži uključeni). Kulinarske apetite zadovoljićete u glavnom restoranu sa uslugom i u formi švedskog stola, italijanskom a-lacard restoranu, vrhunskom restotranu i u restoranu sa morskim plodovima. Karipski kokteli se služe na 5 barova. U ponudi odmarališta su i intetrnet servis, radnje, vešernica, iznajmljivanje automobila i mopeda, salon lepote, i medicinska služba (sve uz doplatu). Veče možete provesti udobno u pijano baru ili diskoteci uz ritmove salse. Raznovrsni zabavni program zadužen je za razonodu preko dana.

Sobe: Svetli i prijatno uređeni Junior svitovi Standard imaju kupatilo, tuš, WC, fen, klimu, kabl/sat. TV, telefon, budilnik, sef, mini bar (pivo, sokovi, voda), kuvalo za čaj kafu, peglu i dasku za peglanje, kutak za sedenje i balkon ili terasu sa lepim pogledom na vrt. Kod kategorije Economy radi se o Junior svitovima sa istom opremljenošću ali sa ograničenom raspoloživošću.

Ishrana: All Inclusive

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Tenis, aerobik, fitnes centar, sauna, odbojka na plaži, bilijar, fudbal, stoni tenis, kajak, katamaran, kanu, pedalina, windsurfing, jedrene, snorkling, greenfee sa popustom u golf klubu Varadero sa 18 rupa.

Uz doplatu: Ronjenje, masaže.

Napomena: Rezervacije moguće samo za starije od 16 godina.

Medeni mesec Putnici na medenom mesecu dobijaju jednu Honeymoon sobu i kasni check out (po raspoloživosti), penušavo vino i voće pri dolasku, romantičnu večeru, jedan doručak u sobi (rezervisati). Molimo navesti prilikom rezervacije. Minimalan boravak 6 noći.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.