VARADERO Melia Varadero 4+*

Položaj: Hotel se nalazi na niskom stenovitom platou, direktno na duačkoj peščanoj plaži Varadera. Šoping centar Plaza America nalazi se pored hotela, mesto Varadero udaljeno je oko 8 km a aerodrom Varadero oko 30 km.

Opremljenost: Moderno odmaralište poznate hotelske grupacije Meliá sjedinjuje se u harmoniji sa tropskim vrtom i nudi veliki bazenski predeo sa odvojenim dečijim bazenom, đakuzijem, terasom za sunčanje i pool barom (ležaljke, suncobrani i peškiri su i na plaži uključeni) čini najbolje preduslove za opuštajuće i ispunjene dane. Ukupno 490 soba nalazi se u šestospratnom objektu čiji centar čini jedno atraktivno unutrašnje dvorište i slikovito uređeni lobi sa tropskim biljkama i malim vodopadima. Gost se kulinarskim specijalitetima može prepustiti u glavnom restoranu sa uslugom i u formi švedskog stola sa različitim tematskim švedskim stolovima ili u jednom od 3 a-la-carte restorana (steck house, internacionalna kuhinja, specijaliteti od ribe i morskih plodova). 4 bara služe osvežavajuća pića a u jednoj maloj kafeteriji služe se mali snekovi (24h). U hotelski sadržaj ubrajaju se frizerski salon, radnje, internet kutak, vešernica, medicinska služba i rent a car (delom uz doplatu). Raznovrsni zabavni program preko dana i uveče sa sportom, igrama i predstavama zaokružuje bogatu ponudu.

Sobe: Standard sobe su komforno uređene I imaju kadu/tuš, WC, fen, sat. TV, telefon, klimu, mini bar, kuvalo za čaj/kafu, sef i balkon. Kod kategorije Economy sobe radi se o standard sobi sa istom opremljenošću, ali ograničenom raspoloživošću. Standard sobe Meerblick nude čaroban pogled na Karipsko plavo-zeleno more. Superior Meerblick sobe su prostranoje i dodatno imaju veliku terasu takođe sa prelepim pogled na tirkizno more.

Ishrana: All Inclusive

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Fitnes centar, tenis (reflektori), košarka, odbojka na plaži, katamaran, windsurfing, kajak, snorkling, Scuba Diving u bazenu.

Uz doplatu: Bilijar, ronjenje, masaže. Golf teren sa 18 rupa nalazi se na oko 5 min od dhotela.

EXTRA:
• Greenfee sa popustom

Medeni mesec Putnici na medenom mesecu dobijaju jednu Honeymoon sobu i kasni check out (oba po raspoloživosti), penušavo vino i voće pri dolasku, romantičnu večeru, jedan doručak u sobi (rezervisati). Molimo navesti prilikom rezervacije. Minimalan boravak 6 noći.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.