VARADERO Blau Varadero 4*

Položaj: Odvojen je samo bujnom vegetacijom od širokog dela kilometarske duge bele peščane plaže Varadera. Luka za izlete “Marina Chapelin” i delfinarijum nalaze se na samo 500 m udaljenosti. Aerodrom je na oko 35 km a centar Varadera na oko 10 km udaljenosti.

Opremljenost: Moderno koncipirani komforni hotel španskog hotelskog lanca Blau nudi perfektne preduslove za jedan opuštajući odmor iz snova sa bogatom sportskom i zabavnom ponudom. Višespratni glavni objekat raspolaže sa 395 soba na ukupno 13 spratova. Elegantni lobi očarava sa prirodnom svetlošću okupanim atrijumom koji dostiže do poslednjeg sprata. U prizemlju se nalazi recepcija sa lobi barom, pasaž sa radnjama i internet kutak (uz doplatu). Za raznovrsnu kuhinju zaduženi su glavni restoran sa uslugom i u formi švedskog stola sa Show Cooking-om, nedeljne kubanske veceri i ekstra wellness švedski stolovi za goste koji brinu o zdravoj ishrani. U ekskluzivnom a-la-carte restoranu na bazenu možete večerati uz muziku uživo (petrebne rezervacije) a gril restoran je otvoren za ručak i večeru (uveče je potrebna rezervacija). Ukusni kokteli serviraju se u ukupno 4 bara a mali snekove između obroka poslužuju se u baru na plaži. Centar kompleksa je kreativno uređeni predeo sa bazenima sa terasom za sunčanje i pool barom, koji su ušuškani u 35.000 m2 veliki tropski vrt (ležaljke, suncobrani i peškiri su i na plaži uključeni). Za zabavu preko dana i noći zadužen je raznovrstan animacijski program sa sportskim takmičenjima, časovima plesa i večernjim predstavama. Za najmlađe goste na raspolaganju je mini klub (4-12 god.) sa igralištem i dečijim bazenom. Na raspolaganju je i babysitter servis na upit i uz doplatu. U ponudi su još i frizerski salon, vešernica i medicinska služba (sve uz doplatu).

Sobe: Prostrane i lepo uređene Standard sobe raspolažu sa kupatilom, WC-om, fenom, klimom, telefonom, mini barom (dnevno punjenje sa sokovima, vodom i pivom), sat. TVom sa muzičkim kanalom, sefom i balkonom ili terasom. Standard sobe Seaview nude sa svog balkona prelep pogled na tirkizno more. Svitovi se nalaze u gornjim spratovima i pored pogodnosti standard sobe raspolažu dodatno sa odvojenim dnevnim boravkom.

Ishrana: All Inclusive

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Košarka, fudbal, vaterpolo, aerobik, aqua gimnastika, 2 teniska terena (reflektori uz doplatu), odbojka na plaži, pikado, bowling, stoni tenis, katamaran, windsurfing, kajak, pedalina, snorkling, 1 x po boravku Scuba Diving u bazenu, sauna, parno kupatilo, đakuzi.

Uz doplatu: Masaže, ronjenje, motorizovani vodeni sportovi.

Medeni mesec Putnici na medenom mesecu dobijaju 10% popusta na hotelsku cenu, jednu korpu sa voćem i flašu penušavog vina, tj. ruma pri dolasku, sobu sa pogledom na more, kasni check out (oba po raspoloživosti), masaža po osobi/boravku, kao i prednost prilikom rezervacija a-la-carte restorana. Molimo navesti prilikom rezervacije. Izvod iz MKV ne sme biti stariji od 6 meseci, minimalan boravak 5 noći.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.