VARADERO Melia Las Americas - TRAVEL BOUTIQUE

VARADERO Melia Las Americas 3*

Položaj: Nalazi se direktno na plaži i uz golf teren sa 18 rupa. Centar Varadera je udaljen oko 7 km. Shuttle transfer unutar kompleksa i do Sol/Meliá hotela je uključen.

Opremljenost: Četvorospratni komforni hotel Melia hotelske grupacije nudi elegantan lobi sa recepcijom i lobi barom. O kulinarskim zahtevima gostiju brinu glavni restoran, 2 a-la-carte restorana sa japanskom i italijanskom kuhinjom (popodne picerija), gris restoran, vrhunski restoran i snack bar. Pored toga, gostima je na raspolaganju i renombran restoran Xanadu u susednom “Casa Dupont” (uz doplatu). Pijano bar, frizer, butik, rent a car, medicinska služba, biznis centar i kiosk dopunjuju ponudu. Centar tropskog vrta čine dva predela sa bazenima sa 4 bazena, đakuzijem, pool barom, terasom za sunčanje (ležaljke, suncobrani i peškiri su uključeni). Raznovrsni i bogati animacijski program sa kursevima španskog Jessica i plesa i večernje predstave u pozorištu.

Sobe: Sve Standard sobe su u glavnoj zgradi i imaju kupatilo, WC, fen, klimu, sat. TV, sef, telefon, frižider, aparat za kafu i balkon/terasu. Seaview sobe se mogu rezervisati uz doplatu. Prostraniji Junior svitovi su u delu sa bungalovima i dodatno sadrže peglu i dasku za peglanje. Svitovi Deluxe Seaview raspolažu sa odvojenim dnevnim boravkom, dva kupatila i imaju pogled na more.

Ishrana: All Inclusive

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Jedrenje, windsuring, katamaran, pedalina, kajak, snorkling, stoni tenis, odbojka na plaži, gimnastika, aerobik, fitnes centar, sauna.

Uz doplatu: Masaže, škola ronjenja (mimo hotelske ponude, na oko 800m), golf na terenu sa 18 rupa u susednom golf klubu, tenis u Sol Melia kompleksu, pecanje na pučini u “Marina Chapelin”. Iznajmljivanje skutera u blizini.

EXTRA:
• Greenfee sa popustom
• Honeymoon ponude

Napomena: Rezervacije moguće samo za starije od 18 godina.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti