Boutique Hotel Alhambra, Mali Lošinj 5+*

Lokacija: Boutique Hotel Alhambra se nalazi na Lošinjskom arhipelagu, u gradu Mali Lošinj, u zalivu Čikat. Hotel ima svoju privatnu plažu (šljunkovita). Centar Malog Lošinja je na oko 1 km, dok je aerodrom u Rijeci na oko 100 km.


Boutique Hotel Alhambra

Hotel: Elegantni Boutique Hotel Alhambra smešten je na Lošinju, koji obiluje cvećem i borovom šumom, direktno u najlepšoj uvali na ostrvu i kombinuje klasičnu eleganciju sa modernim komforom. Svetle boje, drvo i ručno vezani tepisi u kombinaciji sa modernim elementima dominiraju enterijerom hotela. Privatna plaža hotela sa svojim suncobranima i ležaljkama pravo je mesto za opuštanje. Hotel poseduje vrhunski restoran, 2 bara, malu vinariju, kao i biblioteku. Parking za goste hotela je besplatan, dok se garaža plaća 25 € po danu.


Boutique Hotel Alhambra 1

Sobe: Sve jedinice su elegantne, vrlo svetle, opremljene sa modernim, ručno rađenim nameštajem. Sve sobe poseduju king size krevet, kupatilo, fen za kosu, TV, telefon, WIFI, minibar (uključena je mineralna voda i bezalkoholna pića), kafu/čaj, ketler,sef, klima uređaj, balkon/terasu.


Bazen

Deluxe Room Park Side: 32-46 m2 , sa balkonom (10-20 m2 ) i pogledomna park. Sobe su smeštene u glavnoj zgradi hotela.  

Deluxe Room Sea View: 37-42 m2 , sa balkonom (oko 12 m2 ) i pogledomna more i zaliv Čikat. Sobe su smeštene u glavnoj zgradi hotela. 


Room

Premium Room Park Side: 33-42 m2, sa balkonom (8-14 m2)   i pogledom na park. Sobe su smeštene u aneksu hotela.

Premium Room Sea View: oko 50 m2, sa balkonom (14 m2)   i pogledom na more i zaliv Čikat. Sobe su smeštene u aneksu hotela.


Premium Room

Čikat Bay Suite: 56-62 m2, sa balkonom (15-35 m2)   i pogledom na more i zaliv Čikat. Apartman se sastoji od spavaće sobe, dnevne sobe, kupatila (zidovi kupatila ukrašeni su mozaicima) i nameštenog balkona.

Augusta Suite: 50-69 m2, sa balkonom/terasom (oko 10 m2)   i pogledom na more i zaliv Čikat. Apartman se sastoji od spavaće sobe, dnevne sobe, kupatila i nameštenog balkona/terase.

Luxury Suite: oko 100 m2. Apartman se sastoji od 2 spavaće sobe, dnevnog boravka, 2 kupatila, kao i 2 balkona (oko 27 m2) sa pogledom na more i zaliv Čikat.


Suite

Ishrana: Osnovna usluga je noćenje sa doručkom (a-la-carte). Restoran Alfred Keller, u kome se služe doručak, ručak i večera, nagrađivan je restoran sa jednom Michelin zvezdicom, kao i 16.5 bodova gastronomskog vodiča Gault&Millau. Glavna zvezda restorana je šef Christian Kuchler, čiji tim stvara prave mediteranske specijalitete. Fokus je na sveže ulovljenoj ribi, kao i regionalnim proizvodima. S prostrane terase restorana pruža se predivan pogled na more.


Restoran Boutique Hotel Alhambra

Sport: Uračunato: teretana Uz doplatu: kurs joge i pilatesa, tenis, izleti biciklom, izleti jahtom, ronjenje, SUP joga, jedrenje.

SPA & Wellness: Spa centar ima zatvoreni bazen sa morskom vodom, finsku saunu, mediteransko kupatilo, prostor za opuštanje i spa apartman. Uz doplatu: masaže i kozmetički tretmani.


Voznja bicikla

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Mali Lošinj

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

5 noći od 1.097€
7 noći od 1.539€

Cena PO OSOBI uključuje:

  • 5 ili 7 noćenja
  • Usluga: Doručak

Napomena:

* Sopstveni prevoz
** Na upit radimo i veći broj noćenja

Napomena:

* Primeri aranžmana su na 5 ili 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.