Lone Hotel by Maistra Collection 5*

Lokacija: Lone Hotel se nalazi na samo 1,5 km od centra Rovinja, a plaža Mulini je od hotela udaljena svega oko 50 m (šljunkovita). Aerodrom Pula udaljen je oko 38 km.


Lone Hotel

Hotel: Ovaj jedinstveni hotel na zapadnoj obali Istre, u šarmantnom gradu Rovinju zaštićen je valovitim brdima i bujnim borovim šumama. Dizajniran od strane vodećih arhitekata i dizajnera u zemlji, nudi jedinstveno estetsko životno iskustvo. Moderan ambijent hotela kombinuje jasne linije, purističke crno-bele kontraste, koncept otvorene sobe sa toplim lokalnim šumom, mekim tkaninama i nameštajem po meri. Poseduje veliki bazen površine 1100 kvadratnih metara, 3 bazena sa morskom vodom, kao i bazene za relaksaciju, dečije bazene, hidromasažnu kadu, bar pored bazena, kao i letnju pozornicu. Na plaži takođe postoji bar hotela. 3 restorana u sklopu hotela upotpunjuju ponudu.


Lone

Sobe: 248
Premium Room: oko 33 m².  Kupatilo sa kadom i tušem, fen, papuče, bademantil, minibar (uz doplatu), sef, TV, ketler, kafa/čaj, namešten balkon sa pogledom na park prirode Zlatni rt ili mediteransko zelenilo.


Premium soba

Grand Room: oko 37 m². Kupatilo sa kadom i tušem, fen, papuče, bademantil, minibar (uz doplatu), sef, TV, ketler, kafa/čaj, namešten balkon sa pogledom na park prirode Zlatni rt.

Deluxe Plunge Pool Room: oko 37 m². Kupatilo sa kadom i tušem, fen, papuče, bademantil, minibar (uz doplatu), sef, TV, ketler, kafa/čaj, namešten balkon sa hidromasažnom kadom i pogledom na park prirode Zlatni rt.


Deluxe Plunge Pool Room

Gallery Suite: Odvojena dnevna i spavaća soba, kupatilo sa kadom i tušem, fen, papuče, bademantil, minibar (uz doplatu), sef, TV, ketler, kafa/čaj, prostirka za jogu, lopta za pilates, namešten balkon sa delimičnim pogledom na more i uvalu Lone.

Garden Suite: oko 65 m². Odvojena dnevna i spavaća soba, kupatilo sa kadom i tušem, fen, papuče, bademantil, minibar (uz doplatu), sef, TV, ketler, kafa/čaj, prostirka za jogu, lopta za pilates, namešten balkon sa pogledom na park.


Garden Suite

Bay Suite: oko 65 m². Odvojena dnevna i spavaća soba, kupatilo sa kadom i tušem, fen, papuče, bademantil, minibar (uz doplatu), sef, TV, ketler, kafa/čaj, prostirka za jogu, lopta za pilates, namešten balkon sa delimičnim pogledom na more i uvalu Lone.


Bay Suite

Ishrana: Veliki izbor pića i koktela kao i grickalica nudi se u lobi baru u atrijumu. Novootvoreni restoran ’’Tekka by Lone’’ svake večeri služi najfinije ukuse japanske i azijske kuhinje. Gosti mogu uživati u najsvežijim sastojcima i tradicionalnim tehnikama pripreme bilo u dizajnerskom enterijeru ili na prelepoj baštenskoj terasi u zelenoj oazi. Izbor hrvatskih i međunarodnih vina upotpunjuje gurmansko iskustvo. Restoran „ON“ ujutru služi raznovrstan doručak na bazi švedskog stola. Pored opuštene atmosfere, restoran ’’E’’ nudi izuzetan izbor hamburgera i lokalnog zanatskog piva. Noćni klub Lone (sezonski, otvoren na zahtev) uveče privlači goste klupskom atmosferom, elegantnim koktelima i okrepljujućim zvucima.


Lone restoran

Deca: Hotel poseduje dečiji klub za decu od 4-12 godina, dečiji bazen i igraonicu.

Sport: Uračunato: teretana, joga Uz doplatu: tenis (8 terena na otvorenom i 4 zatvorena), iznajmljivanje bicikala.

SPA & Wellness: Hotel poseduje spa centar koji se prostire na 1700 m². Uračunato: slatkovodni hidromasažni bazen, finska sauna, aroma sauna, parno kupatilo, zona za relaksaciju i bašta za sunčanje. Uz doplatu: tretmani tela, kozmetički tretmani, masaže.* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Rovinj

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

5 noći od 861€
7 noći od 1.216€

Cena PO OSOBI uključuje:

  • 5 ili 7 noćenja
  • Usluga: Doručak

Napomena:

* Sopstveni prevoz
** Na upit radimo i veći broj noćenja

Napomena:

* Primeri aranžmana su na 4, 5 ili 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.