Lone Hotel by Maistra Collection 5*

Lokacija: Lone Hotel se nalazi na samo 1,5 km od centra Rovinja, a plaža Mulini je od hotela udaljena svega oko 50 m (šljunkovita). Aerodrom Pula udaljen je oko 38 km.


Lone Hotel

Hotel: Ovaj jedinstveni hotel na zapadnoj obali Istre, u šarmantnom gradu Rovinju zaštićen je valovitim brdima i bujnim borovim šumama. Dizajniran od strane vodećih arhitekata i dizajnera u zemlji, nudi jedinstveno estetsko životno iskustvo. Moderan ambijent hotela kombinuje jasne linije, purističke crno-bele kontraste, koncept otvorene sobe sa toplim lokalnim šumom, mekim tkaninama i nameštajem po meri. Poseduje veliki bazen površine 1100 kvadratnih metara, 3 bazena sa morskom vodom, kao i bazene za relaksaciju, dečije bazene, hidromasažnu kadu, bar pored bazena, kao i letnju pozornicu. Na plaži takođe postoji bar hotela. 3 restorana u sklopu hotela upotpunjuju ponudu.


Lone

Sobe: 248
Premium Room: oko 33 m².  Kupatilo sa kadom i tušem, fen, papuče, bademantil, minibar (uz doplatu), sef, TV, ketler, kafa/čaj, namešten balkon sa pogledom na park prirode Zlatni rt ili mediteransko zelenilo.


Premium soba

Grand Room: oko 37 m². Kupatilo sa kadom i tušem, fen, papuče, bademantil, minibar (uz doplatu), sef, TV, ketler, kafa/čaj, namešten balkon sa pogledom na park prirode Zlatni rt.

Deluxe Plunge Pool Room: oko 37 m². Kupatilo sa kadom i tušem, fen, papuče, bademantil, minibar (uz doplatu), sef, TV, ketler, kafa/čaj, namešten balkon sa hidromasažnom kadom i pogledom na park prirode Zlatni rt.


Deluxe Plunge Pool Room

Gallery Suite: Odvojena dnevna i spavaća soba, kupatilo sa kadom i tušem, fen, papuče, bademantil, minibar (uz doplatu), sef, TV, ketler, kafa/čaj, prostirka za jogu, lopta za pilates, namešten balkon sa delimičnim pogledom na more i uvalu Lone.

Garden Suite: oko 65 m². Odvojena dnevna i spavaća soba, kupatilo sa kadom i tušem, fen, papuče, bademantil, minibar (uz doplatu), sef, TV, ketler, kafa/čaj, prostirka za jogu, lopta za pilates, namešten balkon sa pogledom na park.


Garden Suite

Bay Suite: oko 65 m². Odvojena dnevna i spavaća soba, kupatilo sa kadom i tušem, fen, papuče, bademantil, minibar (uz doplatu), sef, TV, ketler, kafa/čaj, prostirka za jogu, lopta za pilates, namešten balkon sa delimičnim pogledom na more i uvalu Lone.


Bay Suite

Ishrana: Veliki izbor pića i koktela kao i grickalica nudi se u lobi baru u atrijumu. Novootvoreni restoran ’’Tekka by Lone’’ svake večeri služi najfinije ukuse japanske i azijske kuhinje. Gosti mogu uživati u najsvežijim sastojcima i tradicionalnim tehnikama pripreme bilo u dizajnerskom enterijeru ili na prelepoj baštenskoj terasi u zelenoj oazi. Izbor hrvatskih i međunarodnih vina upotpunjuje gurmansko iskustvo. Restoran „ON“ ujutru služi raznovrstan doručak na bazi švedskog stola. Pored opuštene atmosfere, restoran ’’E’’ nudi izuzetan izbor hamburgera i lokalnog zanatskog piva. Noćni klub Lone (sezonski, otvoren na zahtev) uveče privlači goste klupskom atmosferom, elegantnim koktelima i okrepljujućim zvucima.


Lone restoran

Deca: Hotel poseduje dečiji klub za decu od 4-12 godina, dečiji bazen i igraonicu.

Sport: Uračunato: teretana, joga Uz doplatu: tenis (8 terena na otvorenom i 4 zatvorena), iznajmljivanje bicikala.

SPA & Wellness: Hotel poseduje spa centar koji se prostire na 1700 m². Uračunato: slatkovodni hidromasažni bazen, finska sauna, aroma sauna, parno kupatilo, zona za relaksaciju i bašta za sunčanje. Uz doplatu: tretmani tela, kozmetički tretmani, masaže.* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Rovinj

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

USKRS ’24

JUN

JUL

AVG

SEP

4 noći od 374€
5 noći od 467€

Cena PO OSOBI uključuje:

  • 4 ili 5 noćenja
  • Usluga: Doručak

Napomena:

* Sopstveni prevoz
** Na upit radimo i veći broj noćenja

Napomena:

* Primeri aranžmana su na 4, 5 ili 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.