Hotel Aurora, Mali Lošinj 4*

Hotel: Ušuškan u sredini stogodišnje borove šume, u nestvarnom ambijentu na nekoliko koraka od mora. Odmah iznad Veli Žal plaže u Sunčanoj uvali hotel Aurora je pravi izbor za sve putnike, bilo da su na Lošinju zbog odmora ili poslom.Hotel Aurora pripada Lošinj Hotel & Villas grupaciji, njihovoj Clasic Collection. Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona koji uključuje doručak i večeru. Restoran hotela ima terasu sa pogledom na more i zalazak sunca koja upotpunuje ceo doživljaj. Ishrana je na bazi švedskog stola i sastoji se imeđu ostalog i od lokalnih hrvatskih i eco proizvoda sa lokalnih porodičnih farmi. Za relaksaciju i negu vašeg tela i duha Aurora hotel u ponudi ima zatvoreni bazen sa morskom vodom i  wellness centar Aura Botanica Spa. Za one koji su na Lošinju poslom poseduje prstranu konferencijsku salu koja može ugostiti 350 osoba i opremljena je poslednjom opremom za sastanke, konferencije i poslovne događaje. Za ljubitelje sporta i aktivnosti pored hotela se nalazi fitness centar i Family Aqua Fun Poll Complex – savršeno mesto za decu da uživaju u aktivnostima i smehu od jutra do mraka.Sobe:

Standard Room (Sea or Park Side) 20 m2, terasa 5 m2 : dvokrvetne sobe sa 2 Francuska lezaja (širine 160cm), svetlog i prozračnog interiora savršene za putnike koji putuju sami ili u paru. Na privatnoj terasi možete uživati u predivnom mirisu borove šume i pogledu na more ili šumu.

Standard Plus Room 25 m2, terasa  5 m2 ; dvokrevetne sobe sa opcijom dodavanja 1 kreveta, idealne za porodice (do 3 osobe) ili parove koji preferiraju prostran i udoban smeštaj. Takođe modernog dizajna, jednostavnih linija i svetlih boja. Sa terase imaju pogled na more. Neke od ovih soba mogu biti povezane sa apartmanima i tada čine odličan smeštaj za veće porodice (do7 osoba).

Sadržaji: klima uređaj, Wi-Fi internet, telefon, TV sa satelitskim programima, kupatilo sa tušem/ kadom, wellness set (peškir i papuče), peškir i torba za plažu, mali frižider, sef, mini bar i room servis uz doplatu.Premium Room (Sea or Park view) 30 m2 , terasa 8 m2 ; prostrane dvokrevetne sobe sa dodatnim ležajem ( sofa 100 x 185 cm). Idealne su za porodice sa tinejdžerima ili grupe prijatelja ( do 3 osobe). Jednostavnog, svetlog modernog dizajna sa privatnom terasom na kojoj možete uživati u mirisu borove šume i pogledu ili na park ili na more.

Sadržaji: klima uređaj, Wi-Fi internet, telefon, TV sa satelitskim programima, kupatilo sa tušem/ kadom, wellness set (peškir i papuče), peškir i torba za plažu, mali frižider, sef, mini bar i room servis uz doplatu.Suite Sea Side 37 m2 , terasa 10 m2 ; Sastoje se od prostrane dvokrevetne spavaće sobe i dnevne sobe. Savršeni za porodice koje vole prostran i udoban smeštaj. Poseduju i terasu sa pogledom na more gde ćete uživati u mirisu borove šume. Neki od apartmana mogu biti povezani sa Standard plus sobom i ponuditi smeštaj za veće porodice ( do 7 odoba).

Sadržaji: klima uređaj, Wi-Fi internet, telefon, TV sa satelitskim programima, kupatilo sa tušem/ kadom, wellness set (peškir i papuče), peškir i torba za plažu, mali frižider, sef, mini bar i room servis uz doplatu.Ishrana: U resrtoranu hotela Aurora vas čeka raznovrsna ponuda specijaliteta uz „Show Cooking“ tj pripremu jela pred gostima. Uživajte u kulinarskim poslasticama na terasi restorana uz pogled na uvalu i miris borova.
Ishrana je na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona. Švedski sto restorana nudi veliki izbor specijaliteta, među kojima se ističu domaći i eko proizvodi sa lokalnih farmi. Svake nedelje se menjaju tematske kuhinje sa vešto pripremljenim ostrvskim, dalmatinskim, slavonskim, istarskim, gorskokotarskim i antičkim jelima.Spa & Wellness: The Aura Botanical Spa se prostire na 1500 m2. Možete uživati u velikom izboru tretmana, manikiru, pedikiru, finskoj i rimskoj sauni, turskom parnom kupatilu, kao i kupanju u spoljašnjem ili unutrašnjem bazenu sa morskom vodom.* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Mali Lošinj

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

5 noći od 321€
7 noći od 489€

Cena PO OSOBI uključuje:

  • 5 ili 7 noćenja
  • Usluga: Doručak

Napomena:

* Sopstveni prevoz
** Na upit radimo i veći broj noćenja

Napomena:

* Primeri aranžmana su na 5 ili 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.