Monte Mulini Adults Exclusive Hotel by Maistra Collection 5*

Lokacija: Monte Mulini se nalazi na samo 1,5 km od centra Rovinja, a od plaže Mulini deli ga samo šetalište (šljunkovita plaža). Aerodrom Pula udaljen je oko 38 km.


Monte Mulini

Hotel: Na zapadnoj obali hrvatskog poluostrva Istre, butik hotel Monte Mulini (namenjen samo  odraslima, od 16 godina) nalazi se ispred 100-godišnjeg parka prirode u slikovitom zalivu Lone. Hotel je član Leading Hotels of the World i Virtuoso mreže, pa samim tim i jedan od najboljih hotela Hrvatske. Impresionira svojom izuzetnom arhitekturom, pažljivom uslugom i najvišim nivoom udobnosti.
Usred mediteranskih vrtova nalaze se ukupno 3 bazena sa svojim barom, a sve to sa panoramskim pogledom na obalu. Hotel poseduje 3 restorana, lobi bar, kao i bar na plaži. Suncobrani i ležaljke na plaži i pored bazena su besplatni za goste hotela.


POGLED Monte Mulini

Sobe: Monte Mulini poseduje ukupno 112 smeštajnih jedinica. Sve sobe su svetle naglašene upotrebom blagih boja i ekskluzivnih prirodnih materijala. Sve sobe imaju king size krevet ili 2 odvojena kreveta, kupatilo sa odvojenim tušem, fenom, bademantilima, zatim telefon, TV, WIFI, minibar (uz doplatu), sef, klima uređaj, balkon/terasu. Orman je dostupan kako iz ulaznog dela tako i iz kupatila.


Premium Room

Premium Room: oko 39 m². Nalaze se u prizemlju hotela, sa terasom i pogledom na vrt ili delimičnim pogledom na more. Gosti ove jedinice svakodnevno dobijaju flašu mineralne vode, a sveže sezonsko voće i kolače na dolasku. Sobe imaju aparat za espreso Illy, ketler, a čajevi i kafa se svakodnevno dopunjuju.


Premium Room 1

Executive Room: oko 39 m², sa balkonom/terasom sa pogledom na vrt i delimičnim pogledom na more. Gosti ove jedinice svakodnevno dobijaju flašu mineralne vode, a sveže sezonsko voće i kolače na dolasku. Sobe imaju aparat za espreso Illy, ketler, a čajevi i kafa se svakodnevno dopunjuju.


Executive Room Monte Mulini

Deluxe Room: oko 39 m², na višim spratovima, sa balkonom i pogledom na more. Gosti ove jedinice svakodnevno dobijaju flašu mineralne vode, a sveže sezonsko voće i kolače na dolasku. Sobe imaju aparat za espreso Illy, ketler, a čajevi i kafa se svakodnevno dopunjuju. Takođe, tu su i degustacija vina i maslinovog ulja, te 20-minutni probni tretman u spa centru za dve osobe jednom u toku boravka.


Deluxe Room

Junior Suite: oko 55 m². Poseduje spavaću sobu, odvojeni dnevni boravak sa trpezarijom i malom kuhinjom. Gosti ove jedinice svakodnevno dobijaju flašu mineralne vode, a sveže sezonsko voće i kolače na dolasku. Sobe imaju aparat za espreso Illy, ketler, a čajevi i kafa se svakodnevno dopunjuju. Takođe, tu su i degustacija vina i maslinovog ulja, te 20-minutni probni tretman u spa centru za dve osobe jednom u toku boravka, kao i kupon u iznosu od 100 € koji gosti mogu iskoristiti za uslugu doručka u sobi ili u nekom od a-la-carte restorana u hotelu.


Junior Suite

Junior Deluxe Suite: oko 60 m², sa pogledom na more. Poseduje spavaću sobu, odvojeni dnevni boravak sa trpezarijom i malom kuhinjom. Gosti ove jedinice svakodnevno dobijaju 2 flaše mineralne vode, a sveže sezonsko voće i kolače na dolasku. Sobe imaju aparat za espreso Illy, ketler, a čajevi i kafa se svakodnevno dopunjuju. Takođe, tu su i degustacija vina i maslinovog ulja, te 20-minutni probni tretman u spa centru za dve osobe jednom u toku boravka, kao i kupon u iznosu od 100 € koji gosti mogu iskoristiti za uslugu doručka u sobi ili u nekom od a-la-carte restorana u hotelu.


Junior Deluxe Suite

Ishrana: Osnovna usluga je noćenje sa doručkom, koji se služi u restoranu Mediterraneo (na bazi švedskog stola). Ovaj restoran ima pogled na zaliv Lone i nudi specijalitete mediteranske i hrvatske kuhinje. Uveče je idealno da gosti posete restoran Wine Vault, koji služi jela iz regije Levant. Ovde se takođe služe vrhunska vina i šampanjac. Restoran Amatis idealan je za parove, jer je vrlo intiman i romantičan. U barovima se služe pića i grickalice tokom celog dana, a u baru na plaži neretko se nađe i DJ.


Monte Mulini restoran

Sport: Uračunato: teretana u hotelu Lone, iznajmljivanje bicikala, joga (od aprila do oktobra), SUP joga (samo leti), planinarenje Uz doplatu: tenis i kuglanje u sportskom centru Eden (na oko 800m udaljenosti od hotela), jedrenje, ronjenje, izleti brodom).

SPA & Wellness: Spa i wellness centar Art nudi opuštanje zasnovano na sinergiji elemenata kamena, vode, drveta i zlata u moderno-mediteranskoj atmosferi. Zatvoreni bazen sa hidromasažnom i protivstrujnim sistemom, finska sauna, tursko parno kupatilo,4 sobe za tretmane, 2 salona i mediteranski vrt. Spa centar je dostupan i u sestrinskom hotelu Lone, udaljenom oko 100 m. Uz doplatu: tretmani, masaže, kozmetički tretmani.


Bazen Monte Mulini

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Rovinj

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

5 noći od 1.432€
7 noći od 1.932€

Cena PO OSOBI uključuje:

  • 5 ili 7 noćenja
  • Usluga: Doručak

Napomena:

* Sopstveni prevoz
** Na upit radimo i veći broj noćenja

Napomena:

* Primeri aranžmana su na 4, 5 ili 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.