Monte Mulini Adults Exclusive Hotel by Maistra Collection 5*

Lokacija: Monte Mulini se nalazi na samo 1,5 km od centra Rovinja, a od plaže Mulini deli ga samo šetalište (šljunkovita plaža). Aerodrom Pula udaljen je oko 38 km.


Monte Mulini

Hotel: Na zapadnoj obali hrvatskog poluostrva Istre, butik hotel Monte Mulini (namenjen samo  odraslima, od 16 godina) nalazi se ispred 100-godišnjeg parka prirode u slikovitom zalivu Lone. Hotel je član Leading Hotels of the World i Virtuoso mreže, pa samim tim i jedan od najboljih hotela Hrvatske. Impresionira svojom izuzetnom arhitekturom, pažljivom uslugom i najvišim nivoom udobnosti.
Usred mediteranskih vrtova nalaze se ukupno 3 bazena sa svojim barom, a sve to sa panoramskim pogledom na obalu. Hotel poseduje 3 restorana, lobi bar, kao i bar na plaži. Suncobrani i ležaljke na plaži i pored bazena su besplatni za goste hotela.


POGLED Monte Mulini

Sobe: Monte Mulini poseduje ukupno 112 smeštajnih jedinica. Sve sobe su svetle naglašene upotrebom blagih boja i ekskluzivnih prirodnih materijala. Sve sobe imaju king size krevet ili 2 odvojena kreveta, kupatilo sa odvojenim tušem, fenom, bademantilima, zatim telefon, TV, WIFI, minibar (uz doplatu), sef, klima uređaj, balkon/terasu. Orman je dostupan kako iz ulaznog dela tako i iz kupatila.


Premium Room

Premium Room: oko 39 m². Nalaze se u prizemlju hotela, sa terasom i pogledom na vrt ili delimičnim pogledom na more. Gosti ove jedinice svakodnevno dobijaju flašu mineralne vode, a sveže sezonsko voće i kolače na dolasku. Sobe imaju aparat za espreso Illy, ketler, a čajevi i kafa se svakodnevno dopunjuju.


Premium Room 1

Executive Room: oko 39 m², sa balkonom/terasom sa pogledom na vrt i delimičnim pogledom na more. Gosti ove jedinice svakodnevno dobijaju flašu mineralne vode, a sveže sezonsko voće i kolače na dolasku. Sobe imaju aparat za espreso Illy, ketler, a čajevi i kafa se svakodnevno dopunjuju.


Executive Room Monte Mulini

Deluxe Room: oko 39 m², na višim spratovima, sa balkonom i pogledom na more. Gosti ove jedinice svakodnevno dobijaju flašu mineralne vode, a sveže sezonsko voće i kolače na dolasku. Sobe imaju aparat za espreso Illy, ketler, a čajevi i kafa se svakodnevno dopunjuju. Takođe, tu su i degustacija vina i maslinovog ulja, te 20-minutni probni tretman u spa centru za dve osobe jednom u toku boravka.


Deluxe Room

Junior Suite: oko 55 m². Poseduje spavaću sobu, odvojeni dnevni boravak sa trpezarijom i malom kuhinjom. Gosti ove jedinice svakodnevno dobijaju flašu mineralne vode, a sveže sezonsko voće i kolače na dolasku. Sobe imaju aparat za espreso Illy, ketler, a čajevi i kafa se svakodnevno dopunjuju. Takođe, tu su i degustacija vina i maslinovog ulja, te 20-minutni probni tretman u spa centru za dve osobe jednom u toku boravka, kao i kupon u iznosu od 100 € koji gosti mogu iskoristiti za uslugu doručka u sobi ili u nekom od a-la-carte restorana u hotelu.


Junior Suite

Junior Deluxe Suite: oko 60 m², sa pogledom na more. Poseduje spavaću sobu, odvojeni dnevni boravak sa trpezarijom i malom kuhinjom. Gosti ove jedinice svakodnevno dobijaju 2 flaše mineralne vode, a sveže sezonsko voće i kolače na dolasku. Sobe imaju aparat za espreso Illy, ketler, a čajevi i kafa se svakodnevno dopunjuju. Takođe, tu su i degustacija vina i maslinovog ulja, te 20-minutni probni tretman u spa centru za dve osobe jednom u toku boravka, kao i kupon u iznosu od 100 € koji gosti mogu iskoristiti za uslugu doručka u sobi ili u nekom od a-la-carte restorana u hotelu.


Junior Deluxe Suite

Ishrana: Osnovna usluga je noćenje sa doručkom, koji se služi u restoranu Mediterraneo (na bazi švedskog stola). Ovaj restoran ima pogled na zaliv Lone i nudi specijalitete mediteranske i hrvatske kuhinje. Uveče je idealno da gosti posete restoran Wine Vault, koji služi jela iz regije Levant. Ovde se takođe služe vrhunska vina i šampanjac. Restoran Amatis idealan je za parove, jer je vrlo intiman i romantičan. U barovima se služe pića i grickalice tokom celog dana, a u baru na plaži neretko se nađe i DJ.


Monte Mulini restoran

Sport: Uračunato: teretana u hotelu Lone, iznajmljivanje bicikala, joga (od aprila do oktobra), SUP joga (samo leti), planinarenje Uz doplatu: tenis i kuglanje u sportskom centru Eden (na oko 800m udaljenosti od hotela), jedrenje, ronjenje, izleti brodom).

SPA & Wellness: Spa i wellness centar Art nudi opuštanje zasnovano na sinergiji elemenata kamena, vode, drveta i zlata u moderno-mediteranskoj atmosferi. Zatvoreni bazen sa hidromasažnom i protivstrujnim sistemom, finska sauna, tursko parno kupatilo,4 sobe za tretmane, 2 salona i mediteranski vrt. Spa centar je dostupan i u sestrinskom hotelu Lone, udaljenom oko 100 m. Uz doplatu: tretmani, masaže, kozmetički tretmani.


Bazen Monte Mulini

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Rovinj

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

USKRS ’24

JUN

JUL

AVG

SEP

4 noći od 450€
5 noći od 563€

Cena PO OSOBI uključuje:

  • 4 ili 5 noćenja
  • Usluga: Doručak

Napomena:

* Sopstveni prevoz
** Na upit radimo i veći broj noćenja

Napomena:

* Primeri aranžmana su na 4, 5 ili 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.