Family Hotel Vespera 4*

Položaj: Nalazi se u Sunčanoj uvali, dvadesetak minuta šetnje od grada Mali Lošinj.

Hotel: Family Hotel Vespera je pravi mali raj za roditelje i decu svih uzrasta. Ono što ga čini savršenim za odmor sa decom su animacija prilagođena svim uzrastima, dečiji buffet kutak u restoranu, porodične sobe, dečije igraonice i Family Acqua Fun kompleks bazena.


Family Hotel Vespera 1

U Family Hotel Vespera ishrana je na bazi polupansiona i nudi raznovrsnu ponudu specijaliteta sa namirnicama lokalnih proizvođača. Najmlađi će uživati u Pino Baby i Mini Clubu uz didaktičke i društvene igre, a tinejdžerima su za zabavu dostupni stoni tenis, stoni fudbal, pikado, konzole za video igre i brojne druge sportske aktivnosti.


Plaza Family Hotel Vespera

Sobe:

Standard Room (Sea Side, Park Side ili French Bed Park Side): površina sobe 22 m2, površina terase 5 m2. Dvokrevetne sobe dekorisane vedro narandžastim i nežno zelenim detaljima. Uz dva kreveta imaju opciju dodavanja dodatnog što ih čini idealnim za dvoje odraslih i jedno dete do 12 godina. U zavisnosti od dostupnosti možete koristiti kolica i nosiljke za bebe, kadice i termometre za vodu, sto za presvlačenje, nošu ili adapter za toalet, grejač flašica…

Sadržaj: klima uređaj, Wi-Fi interenet, telefon, TV sa satelitskim programima, terasa, centralno grejanje, kupatilo sa kadom ili tušom, fen za kosu, sef, pod prekriven tepisonom u celoj sobi, mini bar i room servis uz doplatu.


Standard Room

Family Room (Sea Side, Park Side i French Bed Park Side): površina sobe 43 m2, površina terase 10 m2. Porodične sobe se sastoje od dve spojene dvokrevetne sobe i dva kupatila. Mogu ugostiti do 6 osoba jer svaka spavaća soba ima dva ležaja i opciju dodavanja još jednog, i to ih čini idealnim za porodice. Takođe su uređene sa detaljima i vedroj narandžastoj i bledo zelenoj boji.

Sadržaj: klima uređaj, Wi-Fi interenet, telefon, TV sa satelitskim programima, terasa, centralno grejanje, pomoćni ležaj za decu do 12 godina, kupatilo sa kadom ili tušom, fen za kosu, sef, mini bar i room servis uz doplatu.


Family Room

Junior Suite Sea Side: površina apartmana 43 m2, površina terase 10 m2. Apartmani se sastoje od dvokrevetne sobe sa dnevnim boravkom. Spavaća soba poseduje dva ležaja, dok se u dnevnoj sobi nalazi trosed (kada se otvori 170 x 200 cm) i idelani su za četvoročlane porodice. Uz odsedanje u apartmanu je takođe na raspolaganju bebi oprema poput kolica, nosiljki, komode za presvlačenje, kadice za kupanje, grejača flašica, ketlera, noše, adaptera i drugo.

Sadržaj: klima uređaj, Wi-Fi interenet, telefon, TV sa satelitskim programima, terasa, centralno grejanje, pomoćni ležaj za decu do 12 godina, kupatilo sa kadom ili tušom, fen za kosu, sef, mini bar i room servis uz doplatu.


Junior Suite

Ishrana: Sa magičnim pogledom na more i borovu šumu Vespera restoran će učiniti svaki trenutak specijalnim. Usluga restorana je na bazi polupansiona sa raznovrsnim švedskim stolom. Restoran nudi veliki izbor domaćih namirnica lokalnih proizvođača, poput ručno pravljenog sira, suhomesnatih proizvoda, pekarskih proizvoda, čuvene jagnjetine iz Cresa i još puno kulinarskih specijaliteta. U toku nedelje se tematski menjaju meniji, pa možete isporbati razna jela iz Hrvatskih regiona poput Dalmacije, Slavonije, Gorksog Kotara, Istre, Baranje i Centralne Hrvatske. Vespera restoran je za najmlađe spremio mini švedske stolove specijalno kreirane da zadovolje njihove potrebe i želje.


restoran

Pino Club: Zaštitni znak kluba je vesela i razigrana maskota hotela Vespara Pino, koji uz igru i zabavu uči decu kako da zaštite i očuvaju prirodu. Pino Club poseduje moderne didaktičke i materijale koje podstiču dečiju maštu i kreativnost, dok za to vreme roditelji mogu uživati u malo vremena za sebe. Deca su podeljena u starosne grupe i u sigurnim rukama profesionalnog osoblja. U zavisnosti od uzrasta svaka grupa može uživati u zabavnim aktivnostima odgovarajućim za njihovu dob.


maskote Family Hotel Vespera

Imaju Pino Baby Club za mališane od 2-5 godina, Pino Mini Club za one od 5-8 godina i za Pino Junior Club za one starije, od 8-12 godina. Za tinejdžere Vespera hotel nudi Pino Teen 12+ club, sa raznim sportskim aktivnostima poput stonog tenisa i fudbala, badmintona, mini golfa, raznih video igrica, a u periodu od juna do polovine septembra i turnir u odbojci na pesku, igre u bazenu, vaterpolo i večernju zabavu kao što su karaoke, turniri u video igrama i filmske večeri.


animacija za decu

Family Aqua Fun: Ovaj kompleks vam nudi spoljašnje bazene sa morskom vodom koji se prostiru na preko 3.000 m2 na 3 kaskadna nivoa i gledaju na more. Na raspolaganju su vam i veliki bazen dužine 37 m i dubine 1,35 m sa masažerima i slapovima, dva bazena za decu sa vodopadom, slapovima i toboganom, jacuzzi sa pogledom na more.


Family Hotel Vespera bazen

Spot i aktivnosti: Ljubitelji aktivnog odmora će uživati u raznim aktivnostima Vespera hotela osmišljenim upravo za njih. Za one koji vole da ostanu u formi u ponudi su vežbe istezanja, pilates, joga, power i nordic walking, aqua ili dance aerobik. Oni takmičarskog duha će uživati u turnirima u odbojci na pesku, stonom tenisu, košarci, badmintonu, boćanju.


bazen

Vespera hotel od sportskih terena u ponudi ima čak 8 teniskih sa zemljanom podlogom (2 osvetljena) polivaletno igralište za košarku, mali fudbal, odbojku, rukomet, kuglanu, mini golf, teren za odbojku na pesku, iznajmljivanje bicikala.

Zabava: Family Hotel Vespera ogranizuje večernji program poput Pino Disco večeri, Mini Bingo, Supertalenat šou, predstave i razne tematske zabavne večeri, muzičke večeri uz bendove uživo ili nastupe DJ-a.


Family Hotel Vespera

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

1.740 €

Cena za porodicu
sa 1 detetom

  • 7 noćenja* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Usluga: Polupansion

Napomena:

*Cena se odnosi na 2 odraslih i 1 dete do 11.99 godina
** Sopstveni prevoz
*** Na upit radimo i veći broj noćenja

Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

2.486 €

Cena za porodicu
sa 2 deteta

  • 7 noćenja* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Usluga: Polupansion

Napomena:

*Cena se odnosi na 2 odraslih i 2 deteta do 11.99 godina
** Sopstveni prevoz
*** Na upit radimo i veći broj noćenja

Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.