Grand Park Hotel Rovinj by Maistra Collection 5*

Lokacija: Grand Park Hotel se nalazi na samo 10 minuta hoda od starog grada Rovinja.  Aerodrom Pula udaljen je oko 38 km.


Grand Park

Hotel: Hotel pripada grupi Leading Hotels of the World i mreži Virtuoso i postavlja nove standarde u hrvatskom hotelijerstvu. Nalazi se direktno na novoprojektovanoj marini i šetalištu uz obalu, koje za oko 10 minuta vodi do starog grada Rovinja. Pogled na ostrvo Sveta Katarina, pučinu, kao i živopisni stari grad Rovinj je nenadmašiv. Jedinstvena kaskadna struktura takođe čini hotel vizuelno privlačnim za oči jer se harmonično uklapa u slikoviti pejzaž.


Grand Park setaliste

Nekoliko restorana i barova, kao i 3 bazena samo su deo širokog spektra usluga u ponudi. Gosti hotela koriste prelepe plaže na ostrvu Sveta Katarina, Lovor i Dolce Vita na plaži Mulini. Hotel ima i wallet parking, tako da gosti zaista mogu u potpunosti da uživaju.
Ispred hotela, uz marinu, nalazi se Lungomare Plaza-prijatno šetalište sa brojnim radnjama, buticima, barovima i restoranima.


Grand Park bazen

Sobe: Grand Park Hotel ima ukupno 6 spratova na kojima se nalazi ukupno 209 smeštajnih jedinica (soba i apartmana) koje su izuzetno elegantne i prostrane. Veliki prozori od poda do plafona i prostrani balkoni pružaju obilje svetlosti i prelep pogled. Sve jedinice imaju  bračnim krevet ili dva odvojena kreveta, kupatilo sa odvojenim tušem, fenom za kosu, bademantilom, telefon, smart TV, WIFI, čaj/kafu, aparat za espreso kafu, minibar,sef, klima uređaj i namešteni balkon/terasu.


Soba

Premium Park View: oko 39 m², sa pogledom na park. Gosti ove jedinice svakodnevno dobijaju po jednu flašu negazirane i gazirane vode, kao i voće i sok prilikom dolaska.

Premium Sea View: oko 39 m², sa balkonom/terasom sa pogledom na more, marinu i stari grad Rovinj. Gosti ove jedinice svakodnevno dobijaju po jednu flašu negazirane i gazirane vode, kao i voće i sok prilikom dolaska.


Premium Park View

Deluxe Sea View: oko 39 m², na prvom spratu, sa pogledom na more. Ove sobe imaju mali privatni bazen ispred balkona (čija se voda greje od maja do septembra). Gosti ove jedinice svakodnevno dobijaju po jednu flašu negazirane i gazirane vode, kao i voće i sok prilikom dolaska.


Deluxe Sea View

Grand Marina View: oko 63 m², sa balkonom sa pogledom na marinu. Kombinovana spavaća i dnevna soba, 2 TV-a. Gosti ove jedinice svakodnevno dobijaju  flašu negazirane vode, kao i voće, a prilikom dolaska dobijaju slatku torticu.


Grand Marina View

Grand Sea View: oko 63 m², sa balkonom sa pogledom na more i stari grad Rovinj. Kombinovana spavaća i dnevna soba, 2 TV-a. Gosti ove jedinice svakodnevno dobijaju  flašu negazirane vode, kao i voće, a prilikom dolaska dobijaju slatku torticu.


Grand Sea View

Connecting Park View: oko 80m², sa balkonom i pogledom na park.2 sobe privatnim hodnikom povezane su u jednu pravu porodičnu sobu. U jednoj se sobi nalazi bračni, dok su u drugoj sobi dva kreveta. Soba poseduje 2 kupatila.Gosti ove jedinice svakodnevno dobijaju po jednu flašu negazirane i gazirane vode, kao i voće i sok prilikom dolaska.

Connecting Sea View: oko 80m², sa balkonom i pogledom na more.2 sobe privatnim hodnikom povezane su u jednu pravu porodičnu sobu. U jednoj se sobi nalazi bračni, dok su u drugoj sobi dva kreveta. Soba poseduje 2 kupatila.Gosti ove jedinice svakodnevno dobijaju po jednu flašu negazirane i gazirane vode, kao i voće i sok prilikom dolaska.


Connecting Sea View

Ishrana: Osnovna usluga u Grand Park hotelu je noćenje sa doručkom, koji se služi u restoranu Laurel &Berry (na bazi švedskog stola). U glavnom restoranu gosti mogu uživati u ručku i večeri a-la-carte. Cap Aureo je prepoznatljiv restoran koji je posebno interesantan gostima zbog svog koncepta otvorene kuhinje, dok je restoran Agli Amici , čiji je jelovnik osmislio poznati italijanski kuvar Emanuele Scarello, nosilac Mišelinove zvezdice. U sklopu Langomare Plaze tu su i drugi restorani koji su vredni posete, a hotelski barovi su tu da gosti u svakom trenutku mogu da popiju šta žele i uživaju u svom danu na plaži ili bazenu.


Restoran

Deca: Dečiji klub (4-12 godina) koji je otvoren od 01. jula – 01. septembra svake godine.

Sport: Uračunato: teretana, iznajmljivanje bicikala, joga i SUP joga (samo leti) Uz doplatu: tenis (8 otvorenih i 4 zatvorena terena udaljena oko 900 m od hotela), iznajmljivanje električnih bicikala, kajak, pedalina, gliser.

SPA & Wellness: Spa područje je najveće u Istri. Prostire se na oko 3.800m², na 2 nivoa. Na prvom se nalaze sobe za tretmane, dok se na drugom nalazi veliki bazen, kao i bazen za sport i relaksaciju, kao i teretana i bar pored bazena. Uz doplatu: masaže, tretmani, terapije, saune.


Spa

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Rovinj

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

5 noći od 1.719€
7 noći od 2.388€

Cena PO OSOBI uključuje:

  • 5 ili 7 noćenja
  • Usluga: Doručak

Napomena:

* Sopstveni prevoz
** Na upit radimo i veći broj noćenja

Napomena:

* Primeri aranžmana su na 4, 5 ili 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.