Eden Hotel by Maistra Collection 4*

Lokacija: Eden Hotel se nalazi na samo 1,5 km od centra Rovinja, a plaža je od hotela udaljena svega oko 50 m (šljunkovita).


eden

Hotel: Okruženje Eden hotela gostima daje mogućnost da uživaju i opuste se u hladovini borove šume na samo nekoliko minuta od Rovinja, jednog od najlepših gradova u Istri. Hotel je više puta nagrađivan za održivi razvoj, a ovo su samo neki od primera na koji način se to čini: u restoranima se služi veliki izbor domaćih jela od proizvoda koji su lokalni, odvaja se otpad, korišćenje plastike svode na minimum, promoviše se lokalna kulturna baština, zapošljava se uglavnom lokalno osoblje i slično.
Eden poseduje 2 a-la-carte restorana, kao i restoran na bazi švedskog stola, bar pored bazena, kao i bar na plaži. Poseduje 2 bazena (otvoreni i zatvoreni) sa slanom vodom, kao i dečiji bazen dubine 35 cm. Hotel poseduje parking, koji je besplatan za goste hotela.


eden 3

Sobe: 325
Standard Room:
oko 24 m².  Kupatilo sa kadom ili tušem, fen, papuče, bademantil, minibar (uz doplatu), sef, TV, ketler, kafa/čaj, namešten balkon sa pogledom na park.


soba u Eden hotelu

Superior Room: oko 24 m², na strani bazena. Kupatilo sa kadom ili tušem, fen, papuče, bademantil, minibar (uz doplatu), sef, TV, ketler, kafa/čaj, namešten balkon sa pogledom na park.

Junior Suite: oko 30 m², odvojena dnevna i spvaća soba. Kupatilo sa kadom ili tušem, fen, papuče, bademantil, minibar (uz doplatu), sef, TV, ketler, kafa/čaj, namešten balkon.


soba

Deca: Hotel poseduje dečiji klub za decu od 4-12 godina, dečiji bazen, igralište na otvorenom, a preko leta je dostupna i animacija za decu.

Sport: Uračunato: teretana, joga, pilates, stoni tenis Uz doplatu: pedalina, kajak, tenis, iznajmljivanje bicikala.

SPA & Wellness: Hotel poseduje SPA centar na 1100 m². Uračunato: sauna, parno kupatilo. Uz doplatu: masaže, kozmetički tretmani.


restoran u Eden hotelu

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Rovinj

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

5 noći od 642€
7 noći od 912€

Cena PO OSOBI uključuje:

  • 5 ili 7 noćenja
  • Usluga: Doručak

Napomena:

* Sopstveni prevoz
** Na upit radimo i veći broj noćenja

Napomena:

* Primeri aranžmana su na 4, 5 ili 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.