Eden Hotel by Maistra Collection 4*

Lokacija: Eden Hotel se nalazi na samo 1,5 km od centra Rovinja, a plaža je od hotela udaljena svega oko 50 m (šljunkovita).


eden

Hotel: Okruženje Eden hotela gostima daje mogućnost da uživaju i opuste se u hladovini borove šume na samo nekoliko minuta od Rovinja, jednog od najlepših gradova u Istri. Hotel je više puta nagrađivan za održivi razvoj, a ovo su samo neki od primera na koji način se to čini: u restoranima se služi veliki izbor domaćih jela od proizvoda koji su lokalni, odvaja se otpad, korišćenje plastike svode na minimum, promoviše se lokalna kulturna baština, zapošljava se uglavnom lokalno osoblje i slično.
Eden poseduje 2 a-la-carte restorana, kao i restoran na bazi švedskog stola, bar pored bazena, kao i bar na plaži. Poseduje 2 bazena (otvoreni i zatvoreni) sa slanom vodom, kao i dečiji bazen dubine 35 cm. Hotel poseduje parking, koji je besplatan za goste hotela.


eden 3

Sobe: 325
Standard Room:
oko 24 m².  Kupatilo sa kadom ili tušem, fen, papuče, bademantil, minibar (uz doplatu), sef, TV, ketler, kafa/čaj, namešten balkon sa pogledom na park.


soba u Eden hotelu

Superior Room: oko 24 m², na strani bazena. Kupatilo sa kadom ili tušem, fen, papuče, bademantil, minibar (uz doplatu), sef, TV, ketler, kafa/čaj, namešten balkon sa pogledom na park.

Junior Suite: oko 30 m², odvojena dnevna i spvaća soba. Kupatilo sa kadom ili tušem, fen, papuče, bademantil, minibar (uz doplatu), sef, TV, ketler, kafa/čaj, namešten balkon.


soba

Deca: Hotel poseduje dečiji klub za decu od 4-12 godina, dečiji bazen, igralište na otvorenom, a preko leta je dostupna i animacija za decu.

Sport: Uračunato: teretana, joga, pilates, stoni tenis Uz doplatu: pedalina, kajak, tenis, iznajmljivanje bicikala.

SPA & Wellness: Hotel poseduje SPA centar na 1100 m². Uračunato: sauna, parno kupatilo. Uz doplatu: masaže, kozmetički tretmani.


restoran u Eden hotelu

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Rovinj

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

USKRS ’24

JUN

JUL

AVG

SEP

4 noći od 299€
5 noći od 366€

Cena PO OSOBI uključuje:

  • 4 ili 5 noćenja
  • Usluga: Doručak

Napomena:

* Sopstveni prevoz
** Na upit radimo i veći broj noćenja

Napomena:

* Primeri aranžmana su na 4, 5 ili 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.