NUSA DUA Hilton Bali Resort 5*

Položaj: Na jednoj steni, na južnom vrhu poluostrva Nusa Dua, direktno iznad peščane plaže. Aerodrom Denpasar udaljen je oko 16 km.

Hotel: Ovaj ekskluzivni kompleks ušuškan je u tropskom vrtu. Centralni deo zauzima veliki bazenski kompleks koji se sastoji iz 4 međusobno povezana bazena i dečijeg bazena sa vodenim toboganom (suncobrani, ležaljke i peškiri uračunati) sa integrisanom peščanom plažom. Za vaš kulinarski užitak brine se 5 restorana, 1 lobi salon i 1 coffee shop. U „Jungle Camp“ za decu (4-12 g.) postoji deo za igranje, zid za penjanje, kuće na drvetu i još mnogo toga. Spa (uz doplatu) zaokružuje ponudu. Wi-Fi u zajedničkim prostorijama besplatan.

Sobe: 407
Garden View: oko 48 m², kupatilo/WC, odvojen tuš, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef i balkon sa pogledom na vrt.
Deluxe Ocean View: oko 48 m², opremljenost kao Garden View, sa pogledom na more.
Premium Ocean Front: oko 50 m², opremljenost kao Garden View, sa sofom i smeštene u delu Cliff Tower bliže plaži, sa spektakularnim pogledom na more.
Executive Ocean View: oko 50 m², opremljenost kao Premium Ocean Front. Uključene Club usluge: Pristup salonu Executive Lounge, u kojem se služi doručak (6-11 h), tokom dana bezalkoholno piće, popodnevni čaj (15- 17 h) i kokteli sa kanapeima (17-19 h). Na raspolaganju je i Club bazen (deci ispod 12 godina nije dozvoljen ulazak na ovaj bazen).
One Bedroom Pool Villa: oko 300 m² uklj. spoljašnji deo. Vile se graniče sa kompleksom, one formiraju poseban deo. Dodatno imaju vrt sa prostorom za sunčanje, privatnim bazenom (10 x 4 m) kao i spoljašnjim tušem. Uračunat pristup salonu Villa Lounge, gde se tokom dana poslužuju bezalkoholno piće, keks, voće i uveče koktele. Takođe imate pristup salonu Executive Lounge (detalje videti pod Executive Ocean View).

Ishrana: Bogat švedski sto za doručak uračunat. Uz polupansion uračunati ručak ili večera.

Sport: Uračunato: odbojka na plaži, fitnes centar, stoni tenis, bilijar. Uz doplatu: tenis, snorkeling

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.