JIMBARAN The AYANA Resort & Spa Bali 6*

Položaj: Prostrani kompleks na zapadnom obronku Bukit-a, iznad Jimbaran plaže.

Opremljenost: Natkriveni prolazi spajaju dva 4-spratna krila kompleksa, koji se zajedno sa luksuznim vilama harmonično stapaju u okruženje i naglašavajući prirodne lepote 77 ha velikog vrt. Za razonodu su na raspolaganju 5 bazena sa slatkom vodom i 1 bazen sa slalom vodom (peškiri, suncobrani i ležaljke su uključeni), 7 Open Air restorana sa izvrsnom azijskom i internacionalnom kuhinjom, jedan restoran sa plodovima mora, Open Air bina „Langit“, dečiji klub sa bazenom za decu i fitness sa spa. Stepenice vode niz obronak do „Ocean Beach Pool-a“ i dalje do plaže. Ispod „Ocean Beach Pool-a“ nalazi se novootvoreni Rockbar sa prelepim pogledom na zalazak sunca.

Sobe: Wireless internet priključak (uz doplatu) u svim sobama. Stilski balenežanski nameštaj ukrašava sobe sa pogledom na Resort koje imaju veliko kupatilo (kada, odvojeni tuš, WC, fen), sat. TV, klima uređaj, ventilator na plafonu, mini bar, sef i terasu. Jimbaran sobe imaju balkon ili terasu, pri čemu pogled na uvalu i more zbog bujne vegetacije može biti delimično ograničen. Deluxe sobe sa pogledom na more raspolažu sa istim sadržajem i imaju pogled na more. Club sobe (oko 48 m2 sa balkonom) su jako lično i luksuzno opremljene. Od pogodnosti koje ova kategorija sobe nudi izdvaje se pristup Club Lounge-u (7-23 časova). Ovde se svakodnevno služe 5 malih obroka kao što su kontinentalni doručak, lagani ručak ili Hors d’oeuvres. Sveži sokovi, kafa i čaj su takođe uključeni. Pri dolasku u sobu čeka vas sveže voće. Uključeno je i korišćenje Putting Green-a i teniskog terena. Meerblick vila sa 1 spavaćom sobom (oko 300 m2) nudi jedan paviljon sa odvojenim dnevnim i spavaći boravkom, velikim kupatilom sa odvojenim tušem, DVD uređaj, iPod punjač, nameštenu terasu sa pogledom na more, spoljni tuš, mali privatni bazen (oko 14 m2), dnevni krevet i ležaljke. Meerblick vila sa 2 spavaće sobe su isto opremljene. Gostima ove kategorije na raspolaganju su sledeće pogodnosti: cvetna kupka pri dolasku, 24-časovni butler i buggy servis, svakodnevno sveže voće u vašoj vili i korišćenje Putting Green-a i teniskih terena.

Ishrana: Američki doručak na bazi švedskog stola. Polupansion uključuje dodatno i ručak ili večeru (set od 3 jela po izboru). Doplata (po noći): Za polupansion (MJ H/MJZH/RIAH/ RIBH/RICH/RIDH) EUR 37 po osobi, dete (2- 11god) EUR 18

Uz doplatu: Spa centar, 2 teniske terena sa tvrdom podlogom (sa reflektorima), golf teren sa 18 rupa Putting Green i iznajmljivanje bicikla.

Extra: Kod minimalnog boravka od 14 uzastopnih noći dobijate jednu 50-minutnu balinežansku masažu (max. 2 osobe)

Napomena: Imajte na uma da je u periodu 26.12.-05.01. obavezan minimalan boravak od 4 noći u hotelu. Imajte na umu da deci mlađoj od 12 godina ulaz u Club Lounge nije dozvoljen.

Wellness Moderno uređeni spa centar sa Thalasso terapijama, masažama i tretmanima lica. U Talaos terapijama koriste se lekovita svojstva iz morske vode. Razni tretmani sa algama i aroma terapije opustiće vaše telo.

Sa direktnim transfer servisom između aerodroma i hotela.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.