NUSA DUA The Laguna A Luxury Collection Resort & Spa 5+*

Položaj: Direktno na prelepoj Nusa Dua plaži sa kristalno čistom vodom i palmama.

Opremljenost: Hotel sa svojih 281 sobom spaja internacionalni standard „Luxury-Collection“ Srarwood grupacije sa balinežanskom ljubaznošću. Kompleks je ušuškan u bujni vrt i raspolaže sa prostranim delom sa bazenima (ležaljke, podloške, i peškiri su uključeni, gazebo uz doplatu) sa dečijim bazenom i veštačkim lagunama. Na raspolaganju su i razni restorani sa azijskom i internacionalnom kuhinjom, jedan gurmanski restoran, Cafe „Lagoon“ (internacionalna kuhinja), restoranom „Mayang Sari“ (indonežanska kuhinja), terasom „Ocean“ (restoran sa plodovima mora) na bazenu (moguć 24-časovni room service). Postoje takođe i tri bara. Spa u kompleksu (uz doplatu) nudi pored tradicionalnih tretmana lepote i razne masaže, đakuzi i saunu. Za razonodu su tu kulturna dešavanja kao i večernja zabava. Hotel dodatno raspolaže i sa radnjama, ATM automatom i biznis centrom. Besplatan internet priključak u lobiju.

Sobe sa pogledom na baštu su prijatno uređene i imaju kada/tuš/WC, fen, telefon, sat. TV, plazma TV, DVD uređaj, internet priključak (uz doplatu), klimu, mini bar, sef, bade mantil, balkon ili terasu sa pogledom na vrt. Sobe sa pogledom na lagunu imaju isti sadržaj kao i Gartenblick sobe, dodatno raspolažu sa lepim pogledom na lagunu. Lagoon- Access sobe su isto opremnljene i nude vam direktan prilaz sa vaše terase u lagunu. Deluxe Studios su veći (oko 48 m2) i raspolažu sa kombinovanim dnevno/spavaćim boravkom, kao i sa odvojenim tušem u kupatilu.

Ishrana: Internacionalni doručak na bazi švedskog stola. Polupansion dodatno uključuje i večeru.

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Joga, fitnes centar, stoni tenis i bilijar.

Uz doplatu: dva teniska terena sa reflektorima, windsurfing, snorkling, aranžmani za ronjenje, golf teren sa 18 rupa u blizini. Luksuzni spa sa ugodnim tretmanima i masažama u prijatnoj atmosferi.

Extra: 24-časovni butler servis nudi sledeće: servira čaj i kafu i po vašoj želji je na usluzi prilikom pakovanja/raspakivanja vaših kofera. U Mayang Sali lounge-u služi se svakodnevno od 15-16h čaj ili kafa i domaće pecivo. Prilikom dolaska u hotel možete predati 3 odevna predmeta na peglanje.

Napomena: U periodu 26.12.-10.01. obavezan je minimalan boravak od 5 noći. Kupanje u moru je moguće samo prilikom plime. Sa direktnim transfer servisom između aerodroma i hotela.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.