NUSA DUA Ayodya Resort Bali 5*

Položaj: Na dugačkoj beloj plaži usred Nusa Duas-a. U neposrednoj blizini nalazi se „Bali Golf and Country Club“

Opremljenost: Kompleks se nalazi usred velikog tropskog vrta sa prelepim kamenim skulpturama, vodopadima i čarobnom lagunom. U ponudi su veliki bazen (peškiri, suncobrani i ležaljke su uračunati), lobi i razni restorani sa azijskom i internacionalnom kuhinjom. Za decu, uzrasta 5-12 godina, na raspolaganju je čarobni „Camp Ananda“ (na engleskom jeziku, bez doplate od 9-18 časova) sa velikom igraonicom i igralištem. U sadržaj spadaju još i spa i biznis centar, sevis za pranje veša i šoping arkada. Preko dana se nude razne sportske aktivnosti i aktivnosti za slobodno vreme (delom uz doplatu).

Sobe: Kompleks raspolaže sa ukupno 541 sobom. Deluxe Garden sobe su elegantno uređene i imaju kupatilo/tuš/WC, fen, klima uređaj, telefon, sef, sat. TV, mini bar, aparat za kafu/čaj, internet priključak (uz doplatu) i balkon sa pogledom na vrt. Grande Garden sobe se nalaze u zasebnom delu, prostranije su, uređene su sa elegantnim i luksuznim nameštajem i pozicionirane su bliže moru. Kupatilo raspolaže sa zasebnom kadom i tušem kao i balkonom ili terasom. Gosti ove kategorije dodatno raspolžu sa sledećim pogodnostima: privatni check-in i check-out do 14 časova, bespaltno peglanje 2 komada gardarobe (po osobi i boravku). Takođe se na zahtev kontinentalni doručak može poslužiti u vašoj sobi. Grande sobe sa pogledom na more su isto opremljene i nude iste pogodnosti. Dodatno imaju pogled na more. Ayodya sobe sa pogledom na baštu imaju isti sadržaj kao i Grand Garten sobe i nude predivan pogled na vrt. Pod pogodnosti za ovu kategoriju spadaju: slobodan ulaz u „Ayodya Palace Lounge“. Ovde se u periodu od 7-10:30 služi doručak dok se u periodu od 15-16:30 servira čaj, kafa, kolači i sendviči. Privatni check-in u lounge-u ili sobi. Ayodya sobe sa pogledom na more nude iste pogodnosti.

Ishrana: Američki doručak na bazi švedskog stola. Polupansion uključije dodatno i večeru (meni i švedski sto). Kod večere važi „Dine around“, što podrazumeva predjelo, glavno jelo i dezert u jednom od restorana po vašem izboru.

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Fitnes centar, stoni tenis, odbojka i mini golf.

Uz doplatu: Tenis i skvoš. Razni sportovi na vodi kao npr. surfing i snorkling (mimo hotelske ponude). U blizini se nalazi teren za golf sa 18 rupa.

Extra: Svi naši gosti dobijaju 15% popusta na spa tretmane i 10% popusta na obroke I pića.kod minimalnog boravka od 10 uzastopnih noći dobijate sledeće pogodnosti: gosti koji su rezervisali Deluxe- i Grand Deluxe sobu dobijaju večeru u obliku švedskog stola za 2 osobe u restoranu „Waterfall“(piće nije uključeno). Gosti koji su rezervisali Ayodya soba dobijaju jednu tematsku večeru u formi švedskog stola za 2 osobe u restoranu „Balinese Theatre“ (piće nije uključeno). Putnici na medenom mesecu pri dolasku dobijaju buket cveća, balinežanske slatkiše, korpu sa voćem i flašu lokalnog vina.

Napomena: U hotelu važi pravilo minimalnog boravka od 3 noći.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.