Najinteresantniji bungalovi na vodi

29.06.2020

Autor: Travel Boutique tim

Soneva Jani bungalovi

Tirkizno more, bungalovi, zelenilo palmi, puderasti beli pesak, oaza mira, svakako sa razlogom sintagmu ‘’raj na zemlji’’ pripisuju svi upravo Maldivima.

Daleko od civilizacije, stresova, satova i svih drugih obaveza Maldivi su sinonim za potpuno uživanje, idilu i ležeran odmor. 

Bungalovi na vodi svakako jesu jedan od simbola prepoznatljivosti ove destinacije i preporuka je makar jedan dan svog odmora provesti upravo tamo.

plaža na Gili Lankanfushi

U nastavku su hoteli koji imaju najinteresantnije vile na vodi.

Soneva Jani 5*

Soneva Jani nalazi se na većem ostrvu Medhufaru, u laguni dužine 5,6 km u atolu Noonu. U svojoj ponudi ima kako vile na plaži, tako i vile na vodi.

Svi bungalovi iznad vode, a ukupno ih je 24, jesu napravljene tako da njihovi gosti imaju osećaj maksimalne privatnosti. Vile imaju sopstveni bazen i pokretni krov u glavnoj spavaćoj sobi, za večernje posmatranje zvezda.

Pojedine vile sadrže tobogan na gornjem spratu koji se spušta direktno u more.

Ostrvo nudi 5 restorana i mnoštvo novih kulinarskih iskustava svojim gostima, vinski podrum, bar, spa i wellnes centar, bioskop na otvorenom, opservatorijum, dečiji klub, ronilački centar i brojne druge sadržaje.

Na ostrvu postoje i bašte gde se uzgaja organsko voće i povrće koje se kasnije koristi u pripremi kulinarskih specijaliteta.

bungalov na vodi

Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi 5*

Waldorf Astoria Maldivi Ithaafushi je novootvoreni hotel koji se prostire na čak tri ostrva. Vile su uređene tako da gostima koji u njima odsedaju pruže izuzetan komfor, a sve su napravljene tako da se prozor pruža od poda do plafona, što omogućava celodnevni pogled iz bungalova na tirkiznu lagunu.

Vila Waldorf Astoria na Maldivima

Svi bungalovi na vodi imaju uređen prostor ispred soba u kojima se boravi, odakle se može direktno ući u vodu, a gostima se posebno dopadaju ljuljaške gde mogu da uživaju u večernjim satima gledajući u zvezdano nebo i slušajući zvuk vode kojom su okruženi. Gosti hotela mogu voziti i bicikl po ostrvu bez doplate.

terasa sa bazenom i ležaljkama

Niyama Private Island Maldives 5+*

Niyama Private Island je prvo ostrvo na Maldivima gde spa usluge traju 24h dnevno i tu je otvoren prvi noćni klub na svetu pod vodom. Vile ovog ostrva su veoma prostrane i svaka ima privatni infinity bazen.

Niyama Private island pogled iz visine

Ostrvo je prilagođeno baš svima, kako parovima, tako i porodicama sa decom. Dečiji klub ovog hotela jedan je od najvećih na Maldivima i idealan je kako za decu i njihovu razonodu, tako i za roditelje koji mogu bezbrižno da uživaju za vreme dečijeg boravka u klubu.

Pročitajte i jedno lično iskustvo boravka na Maldivima sa bebom.

apartman sa pogledom na more

One & Only Reethi Rah 6*

Odlazak do ovog ostrva od samog lounge-a gde čekate transfer, govori Vam koliko će boravak biti nezaboravan. Većina hotela nudi transfer u vidu brzog broda ili aviona, a ovde će Vas na aerodromu sačekati jahta.

One & Only resort na Maldivima

Hotel ima pregršt sadržaja, a vile su prostrane i zaista nadmašuju sva očekivanja koja gosti hotela imaju. Vile na vodi imaju i ležaljke iznad vode koje doprinose potpunom hedonizmu koji ovaj hotel pruža.

Pored nezaboravnog odmora, gostima hotela omogućene su avanture u vidu parasejlinga, plivanja sa delfinima, vožnje katamaranom, pa svakako boravak u ovakvom hotelu ostaje u sećanju zauvek.

kuće u šumi na plaži

Hotel je takođe prilagođen porodicama sa decom pa poseduje i 2 bazena isključivo za njih, kao i tobogane. Kažu ‘’Ko je jednom iskusi čari One&Only koncepta, on mu se uvek vraća’’.

brodovi na moru ispred kuća

Kudadoo Maldives Private Island – Luxury All inclusive 6*

Kudadoo Maldives Private Island by Hurawalhi važi za jedan od najluksuznijih hotela na Maldivima, koji brine o održivom razvoju i ekološki je nastrojen. Osnovna usluga hotela je luxury all inclusive. Hotel ima 15 vila na vodi koje se idelano uklapaju u svoje okruženje.

Kudadoo bungalovi na vodi

Gostima hotela se posvećuje maksimalna pažnja, pa svaka vila ima svog batlera, možete tražiti da Vam naprave obrok baš koji Vi u tom trenutku želite, možete uživati u spa tretmanima, a takođe, ukoliko ste avanturista možete se upustiti u istraživanje okeana na različite načine sa vodičem iz hotela.

čovek na fotelji gleda u more

Svaka od vila poseduje svoju privatnu terasu sa sofama i ležaljkama za sunčanje, kao i infiniti bazen okrenut prema okeanu. Ove vile takođe imaju zastakljene podove, pa u svakom trenutku gosti iz svoje vile mogu da uživaju u pogledu na podvodni svet.

Gili Lankanfushi 6*

Hotel koji može da se pohvali titulom jedinog na svetu. O čemu se radi? The Private Reserve je neverovatna vila u sklopu ovog hotela, od 1.700m2 i trenutno je najveća vila na vodi na svetu.

plaža na Gili Lankafushi

Nalazi se na 500m od hotelskog glavnog ostrva, kako bi osigurala maksimalnu privatnost. Pored nekoliko spavaćih soba i kupatila, u ovu kvadraturu ulazi i privatni spa, teretana, bioskop, infinity bazen, potpuno opremljena kuhinja, podrum vina, kao i veliki tobogan.

malo ostrvo i kuća na vodi

Sa svojom jedinstvenom arhitekturom vila na vodi, ovaj luksuzni resort se izdvaja među brojnim ostrvima na Maldivima. Resort odiše elegancijom i luksuzom, a od aerodroma Velana udaljen je svega 20 minuta vožnje gliserom.

Resort se nalazi ostrvu dužine oko 600 m, širine oko 200 m i predstavlja jedinstveno uklapanje vila na vodi u prirodno okruženje, poštujući ostrvski eko balans. Na ostrvu nema plastike. Svih 45 vila i rezidencija izgrađeni su na stubovima iznad lagune, koje su većinom povezane mostovima sa ostrvom.

bungalov na tirkiznoj vodi

Adaaran Prestige Vadoo 5*

Ovo ostrvo nalazi se na samo 15 minuta vožnje gliserom od aerodroma Velana i poseduje isključivo vile na vodi.  Svaka vila ima jacuzzi kao i deo sa zastakljenim podom.

Adaaran Prestige Vadoo je još jedan resort u kome svi bungalovi imaju ličnog batlera. Ostrvo je malo i poseduje ukupno 50 smeštajnih jedinica, pa gosti imaju maksimalan osećaj privatnosti, a idealno za maldence na medenom mesecu koji ujedno i jesu najčešće gosti ovog hotela.

most na plaži i bungalovi
Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.