One & Only Reethi Rah 6*


Položaj: Na 1800 m dugačkom i 500 m širokom ostrvu u Severnom Male Atol-u. Okružen je 6 km dugom, belom peščanom plažom koja je podeljena na 12 uvala. Aerodrom Male je udaljen oko 35 km i do njega se stiže za oko 50 minuta jahtom ili hidroavionom (uz doplatu) za 15 min.Hotel: Ekskluzivno mesto za goste sa najvišim zahtevima. Zagarantovana privatna atmosfera, kao i prostrane i luksuzne smeštajne jedinice. Izvrsna usluga koja zadovoljava sve želje gostiju. Takođe van svojih vila, gosti imaju mogućnost da u potpunosti uživaju u čarima ovog veličanstvenog ostrva. Resort takođe nudi veliku kulinarsku raznovrsnost.Glavni restoran „Reethi“ sastoji se od 3 paviljona na vodi u kojima se nude različiti specijaliteti: “Aqua” (italijanska jela), “Fire” (azijska jela) i “Earth” (francuska jela). Pojedinih večeri u ponudi su i švedski sto, kao i meni. U sklopu restorana dodatno postoji izvrstan vinski podrum sa najboljim vinima i odabranim sortama šampanjca. Restoran iznad vode ,,Tapaske’’ (japanska jela) raspolaže otvorenim Teppanyaki delom sa pogledom na more, a ,,Fanditha’’ (arapska jela) je savršen za uživanje uz koktel i zalazak sunca. U restoranu ,,Botanica’’ služe se riblji specijaliteti sa povrćem i začinima gajenim na ostrvu. U restoranu ,,Rabarabo’’ uživaćete u italijanskim jelima za ručak, a u baru ,,Rah Bar’’ će se uveče servirati voćni kokteli. Preko dana restoran ,,Beach Club’’ na plaži, bar, butik, umetnički atelje u kom se možete opuštati uz muziku. Na ostrvu se nalazi prelep infinity bazen, porodični bazen, odvojen bazen za decu sa toboganom, butik sa dizajnerskim proizvodima, frizer, biblioteka, besplatan Wi-Fi.Sobe: 122
Beach Villa: oko 135 m² (od toga spoljašnji deo oko 56 m²) (36), luksuzno i moderno uređena sa prirodnim materijalima i sa pažnjom ka detaljima, veliko kupatilo sa kadom, odvojeni tuš, WC, fen, bade mantil, TV, telefon, Wi-Fi, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef, velika terasa sa ležaljkama, pogled na more, direktni pristup plaži, concierge usluga i sopstveni bicikli.
Beach Villa with Pool: oko 165 m² (od toga spoljašnji deo oko 86 m²) (41), kao Beach Villa, sa privatnim bazenom (oko 4 x 5m) u velikom spoljašnjem delu koji se prostire do plaže.Water Villa: oko 149 m² (od toga spoljašnji deo oko 70 m²) (24), kao Beach Villa, na stubovima, direktno u laguni sa velikom terasom i pristupom laguni. Mrežeste ležaljke iznad vode mame na opuštanje.Water Villa with Pool: oko 149 m² (od toga spoljašnji deo oko 70 m²) (6), kao Water Villa, sa privatnim bazenom na terasi.Two Villa Residence with Pool: oko 135 m² + 165 m² (6), Beach Villa koja je malom stazom povezana sa Beach Villa with Pool.Ishrana: Bogati švedski sto za doručak uračunat.

Zabava: Povremeno diskretna večernja zabava sa muzikom uživo, ponekad DJ.

Sport: Uračunato: fitness centar, tenis, badminton, odbojka na plaži, fudbal, stoni tenis, bilijar, pikado i nemotorizovani sportovi na vodi kao npr. kajak i pedalina. Uz doplatu: zid za penjanje, motorizovani sportovi na vodi kao npr. parasailing i katamaran.Deca: Dečji klubovi: ,,KidsOnly’’ za decu od 4 do 9 godina, za decu mlađu od 4 godine uz pratnju roditelja ili bebisitera (uz doplatu), svakodnevno od 9h do 19h. Brojne aktivnosti uračunate, klub raspolaže bazenom i delom za ručavanje. ,,One Tribe’’: za decu od 9 do 11 godina sa raznovrsnim programima.Ronjenje: U školi ronjenja PADI u ponudi su kursevi ronjenja i izleti uz doplatu. Snorkling uračunat.

Beauty & Wellness: Ekskluzivni „One&Only Spa“ sa bogatom ponudom tretmana, direktno na plaži. Uračunato: parno kupatilo, sauna, đakuzi.Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavaju petogodišnjice braka.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

SEP

OKT

NOV

DEC

JAN

FEB

6.521 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge:7 x Noćenje sa doručkom
  • Tip smeštaja:Beach Villa
  • Transfer:Jahta
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponuduPogledajte više o hotelu:


Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.