One & Only Reethi Rah 6*


Položaj: Na 1800 m dugačkom i 500 m širokom ostrvu u Severnom Male Atol-u. Okružen je 6 km dugom, belom peščanom plažom koja je podeljena na 12 uvala. Aerodrom Male je udaljen oko 35 km i do njega se stiže za oko 50 minuta jahtom ili hidroavionom (uz doplatu) za 15 min.Hotel: Ekskluzivno mesto za goste sa najvišim zahtevima. Zagarantovana privatna atmosfera, kao i prostrane i luksuzne smeštajne jedinice. Izvrsna usluga koja zadovoljava sve želje gostiju. Takođe van svojih vila, gosti imaju mogućnost da u potpunosti uživaju u čarima ovog veličanstvenog ostrva. Resort takođe nudi veliku kulinarsku raznovrsnost.Glavni restoran „Reethi“ sastoji se od 3 paviljona na vodi u kojima se nude različiti specijaliteti: “Aqua” (italijanska jela), “Fire” (azijska jela) i “Earth” (francuska jela). Pojedinih večeri u ponudi su i švedski sto, kao i meni. U sklopu restorana dodatno postoji izvrstan vinski podrum sa najboljim vinima i odabranim sortama šampanjca. Restoran iznad vode ,,Tapaske’’ (japanska jela) raspolaže otvorenim Teppanyaki delom sa pogledom na more, a ,,Fanditha’’ (arapska jela) je savršen za uživanje uz koktel i zalazak sunca. U restoranu ,,Botanica’’ služe se riblji specijaliteti sa povrćem i začinima gajenim na ostrvu. U restoranu ,,Rabarabo’’ uživaćete u italijanskim jelima za ručak, a u baru ,,Rah Bar’’ će se uveče servirati voćni kokteli. Preko dana restoran ,,Beach Club’’ na plaži, bar, butik, umetnički atelje u kom se možete opuštati uz muziku. Na ostrvu se nalazi prelep infinity bazen, porodični bazen, odvojen bazen za decu sa toboganom, butik sa dizajnerskim proizvodima, frizer, biblioteka, besplatan Wi-Fi.Sobe: 122
Beach Villa: oko 135 m² (od toga spoljašnji deo oko 56 m²) (36), luksuzno i moderno uređena sa prirodnim materijalima i sa pažnjom ka detaljima, veliko kupatilo sa kadom, odvojeni tuš, WC, fen, bade mantil, TV, telefon, Wi-Fi, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef, velika terasa sa ležaljkama, pogled na more, direktni pristup plaži, concierge usluga i sopstveni bicikli.
Beach Villa with Pool: oko 165 m² (od toga spoljašnji deo oko 86 m²) (41), kao Beach Villa, sa privatnim bazenom (oko 4 x 5m) u velikom spoljašnjem delu koji se prostire do plaže.Water Villa: oko 149 m² (od toga spoljašnji deo oko 70 m²) (24), kao Beach Villa, na stubovima, direktno u laguni sa velikom terasom i pristupom laguni. Mrežeste ležaljke iznad vode mame na opuštanje.Water Villa with Pool: oko 149 m² (od toga spoljašnji deo oko 70 m²) (6), kao Water Villa, sa privatnim bazenom na terasi.Two Villa Residence with Pool: oko 135 m² + 165 m² (6), Beach Villa koja je malom stazom povezana sa Beach Villa with Pool.Ishrana: Bogati švedski sto za doručak uračunat.

Zabava: Povremeno diskretna večernja zabava sa muzikom uživo, ponekad DJ.

Sport: Uračunato: fitness centar, tenis, badminton, odbojka na plaži, fudbal, stoni tenis, bilijar, pikado i nemotorizovani sportovi na vodi kao npr. kajak i pedalina. Uz doplatu: zid za penjanje, motorizovani sportovi na vodi kao npr. parasailing i katamaran.Deca: Dečji klubovi: ,,KidsOnly’’ za decu od 4 do 9 godina, za decu mlađu od 4 godine uz pratnju roditelja ili bebisitera (uz doplatu), svakodnevno od 9h do 19h. Brojne aktivnosti uračunate, klub raspolaže bazenom i delom za ručavanje. ,,One Tribe’’: za decu od 9 do 11 godina sa raznovrsnim programima.Ronjenje: U školi ronjenja PADI u ponudi su kursevi ronjenja i izleti uz doplatu. Snorkling uračunat.

Beauty & Wellness: Ekskluzivni „One&Only Spa“ sa bogatom ponudom tretmana, direktno na plaži. Uračunato: parno kupatilo, sauna, đakuzi.Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavaju petogodišnjice braka.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


one-and-only-reethi-2

One & Only Reethi Rah 6*〈detaljnije o hotelu〉

Cene se razlikuju po mesecima. Odaberite mesec da saznate više.

DEC

JAN

FEB

NA UPIT

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 x Noćenje sa doručkom
  • Tip smeštaja: Water Villa
  • Transfer: Jahta
Napomena:

Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati i aranžman sa više noćenja / dana. Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponuduPogledajte više o hotelu:


Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.