One & Only Reethi Rah - TRAVEL BOUTIQUE

LAST MINUTE MALDIVI U AVGUSTU
〈 Klikni za detalje 〉

One & Only Reethi Rah 6*

Položaj: na 2000 m dugačkom i 500 m širokom ostrvu u Severnom Male Atolu. Okružen je 6 km dugom, belom peščanom plažom, koja je podeljena na 12 zaliva. Aerodrom Male je udaljen 35 km, oko 55 min vožnje hotelskom jahtom.

Hotel: ekskluzivno mesto za goste sa najvišim zahtevima. Zagarantovana privatna atmosfera, kao i prostrane i luksuzne smeštajne jedinice. Izvrsna usluga koja zadovoljava sve želje gostiju. Takođe van svojih vila, gosti imaju mogućnost da u potpunosti uživaju u čarima ovog veličanstvenog ostrva. Resort takođe nudi veliku kulinarsku raznovrsnost. Glavni restoran „Reethi“ sastoji se od 3 paviljona na vodi u kojima se nude različiti specijaliteti: “Aqua” (italijanska jela), “Fire” (indijska jela) i “Earth” (internacionalna jela). Pojedinih večeri u ponudi su i švedski sto, kao i meni. U sklopu restorana dodatno postoji izvrstan vinski podrum sa najboljim vinima i odabranim sortama šampanjca. Restoran pod vodom „Tapasake“ (sa japanskim jelima) raspolaže sa open-air Teppanyaki delom sa pogledom na more, a „Fanditha Lounge und Restoran“ (sa arapskim jelima) je savršen za uživanje u koktelu i zalasku sunca. U “Chef’s Garden” služe se riba i morski specijaliteti, zajedno sa povrćem i začinima koji se gaje na ostrvu. U toku dana gostima stoje na raspolaganju još i “Beach club” sa plažnim restoranom, Shisha Lounge, bar, butik i umetnički atelje, u kojem možete uživati uz muziku. Dodatno su tu i bar, infinity pool, porodični bazen i odvojeni bazen za decu sa toboganom, ekskluzivni butik, frizer, biblioteka, internet WLAN bez doplate, lekarska ordinacija.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak uračunat. Kod rezervacije polupansiona dodatno ala- carte za večeru u glavnom restoranu.

Sobe: 128 vila
Beach Villa: oko 135m² (od toga oko 56m² spoljašnji deo) (45), luksuzno i moderno opremljene, sa ekskluzivnim prirodnim materijalima i pažljivo odabranim detaljima, veliko kupatilo sa kadom, odvojeni tuš, wc, fen, bade mantil, TV, iPod® – Station, CD-DVD uređaj, telefon, besplatni WLAN internet, klima uređaj, minibar, aparat za kafu/čaj, sef, velika terasa sa ležaljkama, pogled more, direktan prilaz plaži, 24h butler servis, sopstveni bicikli. Beach Villa sa bazenom: oko 165m² (od toga oko 86m² spoljašnji deo) (34), kao Beach Villa, dodatno sa privatnim bazenom (oko 4mx5m) u prostranom spoljašnjem delu, koji se proteže do plaže. Water Villa: oko 149m² (od toga oko 70m² spoljašnji deo) (30), kao Beach Villa, na samim krajevima zaliva, izgrađeni na stubovima iznad vode, sa velikom drvenom verandom i nisko postavljenom platformom sa direktnim prilazom laguni. Mreže razapete preko vode su idealno mesto za opuštanje i sunčanje Duplex Beach Villa sa bazenom: oko 135m² + 165m² (6), 2 Beach Ville (od kojih je jedna sa bazenom) povezane malom stazom.

Zabava: povremeno diskretna večernja zabava sa muzikom uživo, ponekad DJ.

Sport & fitnes: Uračunato: fitnes centar, teniski teren, odbojka na plaži, badminton, fudbal, stoni tenis, bilijar, pikado, surfing, kajak, kanu, pedalina. Uz doplatu: pilates, jet ski, golf simulator, zid za sportsko penjanje, skijanje na vodi, wakeboard, parasailing, jedrenje, katamaran, banana čamac, pecanje na pučini.

Deca: „Kids Only Club“: za decu 4-11god., deca 2-4 god.samo u pratnji roditelja ili bebisitera (uz doplatu), dnevno otvoren 9-21h. Mnoge sportske aktivnosti uračunate, sa sopstvenim bazenom i odeljkom za jelo. „Teens Club“ za mlade 12-17god., sa raznovrsnim programom u ponudi.

Extra: Polupansion i transfer uključeni. Gosti dobijaju svakodnevno meni sa 3 ganga uveče u “Reethi Restoran” po osobi, kao i besplatan transfer hotelskom jahtom za dve odrasle osobe, kod rezervacije Beach Ville, Beach Ville sa bazenom ili Water Ville. Važi za boravke 10.11. – 19.12. i za minimalni boravak 7 noćenja.

Ronjenje: U školi ronjenja PADI u ponudi su kursevi ronjenja i izleti uz doplatu. Snorkling uračunat.

Beauty & Wellness: Ekskluzivni „One&Only Spa“ sa bogatom ponudom tretmana, direktno na plaži. Uračunato: parno kupatilo, sauna, jakuzzi. Uz doplatu: masaže, watsu, ayurveda tretmani i tretmani za ulepšavanje.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti