Waldorf Astoria Maldives 6*

Položaj: Smešten na ostrvu Ithaafushi u srcu South Male atola. Do ovog luksuznog hotela se stiže jahtom, a vožnja traje oko 40 minuta.

Hotel: Ako tražite vrhunsko luksuzno iskustvo, ne tražite dalje Waldorf Astoria Ithaafushi je definitivno pravi izbor. Ovaj tropski raj smešten je na tri privatna ostrva, gde se gosti mogu opustiti u jednoj od 119 vila, koje imaju predivan pogled na tirkizni Indijski okean i sopstvene privatne bazene. Uživajte u ovom tropskom igralištu, prepunom prirodnih lepota, dok se prepuštate spa tretmanu, istražujete prelepe bele plaže ostrva ili ručate u jednom od 10 uglednih restorana. Ako putujete sa mališanima Discovery Park obećava obilje zabave za decu.Sobe: 119 vila

King Beach Villa with Pool: veličine 234m2, prostrana vila ušuškana u tropsko zelenilo na plaži. Opremljena je delom za sedenje, TV-om, sefom, fenom, ormarom, kupatilom koje ima tuš na otvorenom i zatvorenom prostoru, privatan bazen, ležaljke.King Grand Reef Villa with Pool: veličine 319m2, ima pogled na izlazak sunca. Opremljena je privatnim „infinity“ bazenom, dnevni boravak, ležaljkama, prozorima od poda do plafona, sefom, fenom.

King Overwater Villa with Pool: veličine 283m2, nalazi se na stubovima iznad vode i opremljena je unutrašnjim i spoljašnjim tušem, sefom, TV-om, fenom, garderoberom sa staklenim dnom gde možete posmatrati ribice, privatan bazen.Stella Maris Villa: veličine 536m2, nalazi se na stubovima iznad vode i do nje je moguće doći samo brodom. Opremljena je velikom spavaćom sobom sa delom za sedenje, dnevnim boravkom, spoljašnji deo je podeljen na 2 sprata, na gornjem spratu se nalazi deo za pripremu roštilja, a na donjem se nalazi „infinity“ bazen, đakuzi, ležaljke iznad okeana.Ithafushi – The Private Island: Ovo je posebno iskustvo za sve one koji žele ekstra privatnost i luksuz. Nalazi se na zasebnom privatnom ostrvu gde ima 9 spavaćih soba, 5 bazena, privatni klubovi za zabavu, teniski tereni. Ovde su smeštene „3-bedroom beach villa, 2-bedroom over water villa i 4-bedroom residence“
Ishrana: Uživaćete u ukusima različitih kuhinja u Waldorf Astoria Resortu. 10 restorana vam je na raspolaganju, od arabijske, japanske, australijske do internacionalne kuhinje. A ono što bismo istakli je jedinstveno iskustvo koje ćete imati u restoranu „Terra“, koji se nalazi u krošnjama drveća, predivan panoramski pogled će vas ostaviti bez daha dok uživate u večeri posmatrajući zalazak sunca.
Sport: Pravo je vreme da se oprobate u nekom od sportova na vodi kao što je kajak, jet-ski, stand up padleboarding, vožnja kanuom. A za one koji ne propuštaju dnevni trening tu je i potpuno opremljena teretana koja je otvorena 24h.

Wellness: Oaza spokoja i privatnosti, Waldorf Astoria Spa ima 10 vila za tretmane, uključujući i spa vile iznad vode.

Deca: „Stars Club“ je dečiji klub gde deca svih uzrasta mogu da se rashlade u osvežavajućem Splash Pad-u i vodenom parku, kao i da iskažu svoju kreativnost u oblasti umetnosti. Avanturističko igralište je savršeno mesto za decu uzrasta od 4 do 11 godina gde se mogu spuštati niz tobogane i ljuljati na ljuljaškama.

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavaju petogodišnjice braka.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

MAJ

JUN

JUL

AVG

SEP

7.124 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge:7 x Polupansion
    (doručak i večera)
    * All Inclusive moguć uz doplatu
  • Tip smeštaja:Overwater Villa with Pool
  • Transfer:Jahta
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponuduPogledajte više o hotelu:Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.