Gili Lankanfushi Maldives 6*

Hotel: luksuzno utočište, jedinstven je među brojnim odmaralištima na Maldivima. Resort jednostavne elegancije i inteligentnog luksuza.

Položaj: Nalazi se u North Male Atoll na ostrvu Lankanfushi, koji je dugačak oko 600 metara i širok 200 m. Sa velikom genijalnošću su izgrađene vile na vodi, koje su ekološki održive usred životne harminije okeana. Na samom ostrvu su recepcija, restorani, suvenirnica, biblioteka sa CD / DVD zakupom i internetom, kao i bazen, suncobrani i stolice. Bar, spa i sve vile, međutim, nalaze se iznad vode. Aerodrom Male je oko 15 minuta jahtom.

Sobe: vile i rezidencije izgrađene na stubovima u laguni, povezane mostovima sa ostrvom. Sve vile i rezidencije su kombinacija modernog, rustik finalne obrade drveta i ekskluzivnog dizajna. Klimatizovane spavaće sobe sa bračnim krevetom, kupatilo na otvorenom, odvojeni tuš, bade, fen za kosu, odvojen dnevni prostor za sedenje, trpezarija, satelitska TV, CD / DVD plejer, iPod adapter i 160GB iPod (dostupan na zahtev), telefon, bežični internet u sobi, mini bar, Nespresso i apparat za kafu i čaj, ventilator. SUNDECK u laguni (preko nekoliko koraka). Pored toga, velika krovna terasa sa udobnim krevetima i velikim prostorom za sunčanje.

Villa Suite oko 210 kvadratnih metara: apartman sa dnevnim boravkom u poluotvorenoj konstrukciji, povezan sa ostrvom pešačkim mostom.
Residence 250 metara kvadratnih. Opremljene kao Villa Suite, dodatno sa kuhinjom i delom za odmor koji se nalazi na kraju mosta.
Crusoe Residence 250 metara kvadratnih. Sa sadržajima kao što su Residence, međutim, u pitanju su samostojeći bungalovi u laguni (24-časovna vožnja brodom na ostrvo). Gosti Crusoe Residence koriste gliser sve vreme boravka.

Ishrana: Glavni restoran nudi bife doručak i večeru sa mediteranskim specijalitetima. U By the Sea možete uživati u sušiju, sašimiju, japanskim specijalitetima i poslasticama iz Teppanyaki. Water bar u podne nudi lagana jela. U večernjim satima, 2 puta nedeljno otvoreni su „Maldivian Fisherman Grill” i „Tandoori Night”.

Spa & Wellness: Fascinantan Spa iznad vode, sa staklenim prozorima na podu, gde možete da posmatrate korale i egzotične ribe dok se opuštate u vrhunskoj masaži. Sa saunom, parnim kupatilom, joga (uz doplatu).

Sport i rekreacija: Fitnes centar, ronjenje, jedrenje na dasci, kanu, Hobie Cat jedrenje, bilijar, teniski teren (sa reflektorima), odbojka, stoni tenis, kajaci, društvene igre, bicikli, 2 puta nedeljno filmske projekcije.
Uz naknadu: skijanje na vodi, škola ronjenja (PADI, na engleskom jeziku), surfovanje lekcije, ekskurzije, privatne filmske projekcije i snorkeling sa pomorskim biologom.

Porodica: smeštaj, transferi i polupansion besplatan za dvoje dece mlađe od 12 godina u sobi roditelja za minimum boravak od 5 noći u periodu od 1.11.-26.12. i 9.1.-31.1.

Medeni mesec: 1 svadbena torta, 1 poklon na odlasku i 1 večera u glavnom restoranu za minimalni boravak od 4 noći. Pored toga, minimalna boravak 5 noći 1 večera u glavnom restoranu sa 1 bocom vina i 1 Dolphin Cruise.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.