Kudadoo Maldives Private Island – Luxury All Inclusive 6*

Položaj: „Kudadoo Maldives Private Island – Luxury All inclusive“ se nalazi na ostrvu „Hurawalhi“ i transfer hidroavionom do medjunarodnog aerodroma Velana u prestonici Male traje 40 minuta.

Hotel: Prvi i jedinstveni deluxe hotel na Maldivima koji je otvorio svoja vrata 2018-te godine predstavlja jedistveno tradicionalno arhitektonsko rešenje japanskog arhitekte Yuji Yamasaki-ja, sadrži 15 smeštajnih jedinica kao I veliki bazenom na otvorenom (44m2) pored I fitness centra.

“Retreat” je centralni kompleks na vodi, smešten pored privatnog ostrva površine 30.000 kvadratnih metara. U ovom kompleksu se nalaze spa centar, restoran, vinski podrum, sala sa sirevima, bar, igraonica i bazen. Dizajn ovog kompleksa možda predstavlja najinteresantniji lokalitet na Maldivima, jer je izgrađen na moru i može da integriše dovoljno sunčeve energije za održavanje rizorta.

Lični batleri su na raspolaganju 24h pored All-inclusive koncepta usluge koja daje mogućnost neograničenog korišćenja vrhunske hrane, premium pića, sportova na vodi, golf terena, raznih ekskurzija, opuštajućih spa tretmana. Wi-FI konekcija je dostupna unutar celog kompleksa I ljubazno osoblje koje govori više od 4 strana jezika biće vam svakodnevno na raspolaganju.

Sobe: 15

One bedroom room with Pool: Oko 300 m2, svaka vila poseduje privatni bazen, nameštenu terasu, zaseban bazen uz pogled na more, veliki bračni krevet, dodatnu sofu, pogled na more i direktan pristup laguni, kupatilo uz zasebnu hidromasažnu kadu, mini bar, aparat za kafu/čaj, klima uredjaj, sef, fen za sušenje kose, tv, telefon, batler 24h .

Ishrana: U okviru restorana „ The Retreat“ na bazi all inclusive koncepta kao jedinog i glavnog hotelskog restorana se služi vrhunska medjunarodna, azijska, italijanska, mediteranska, morska i lokalna kuhinja uz neograničen izbor premium bezalkoholnih i alkoholnih pića i vrhunskih koktela.

Zabava: Povremena večernja zabava uz animatore i živu muziku.

Sport&Fitness: Uračunato: sadržaji za sportove na vodi u okviru hotela, ronjenje sa maskom i disaljkom, ronjenje, vožnja sandoline, vožnja kanua, jedrenje na dasci, stoni tenis, bilijar, teren za golf, teniski teren

Ronjenje: „PADI Discover Scuba” centar će vam omogućiti da upoznate podvodni svet u neposrednoj blizini kompleksa.

Wellness: Jedinsttveni „Sulha Spa“ centar svojom vrhunskom uslugom i tretmanima za negu lica, tela i raznim masažama omogućiće vam nezaboravne opuštajuće trenutke.

Medeni mesec: Specijalni paketi za goste koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja)

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.